27. februar 2020
I sidste sæson blev Mark Caljouw matchvinder  for Team Skælskør i DM-finalen mod Greve, og i denne sæson kan hollænderen blive en vigtig faktor i mestrenes kamp for at blive i ligaen. Foto: Mie Neel
I sidste sæson blev Mark Caljouw matchvinder for Team Skælskør i DM-finalen mod Greve, og i denne sæson kan hollænderen blive en vigtig faktor i mestrenes kamp for at blive i ligaen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestre kæmper for liga-plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mestre kæmper for liga-plads
Sport Sjællandske - 10. februar 2020 kl. 17:11
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med lørdagens individuelle DM-finaler i Aarhus, blev der lagt program for det afsluttende Final 4-stævne i Badmintonligaen.

Greve vandt grundspillet og valgte naboerne fra Solrød Strand som modstander i den ene semifinale, mens den anden står mellem Vendsyssel og Højbjerg.

Normalt er Team Skælskør også med til at spille om medaljer, men efter en syvendeplads i grundspillet, skal de forsvarende danske mestre nu ud og kæmpe for overhovedet at bevare sin plads i ligaen.

Senest på torsdag skulle rækkens nummer fem fra Skovshoved vælge modstander i nedrykningsspillet, men »skovserne« har allerede valgt bundproppen Aarhus AB.

Det betyder at Team Skælskør skal en tur til Værløse i den første af op til tre kampe for at blive i rækken.

Vinderne af de to »semifinaler« er færdige med sæsonen og bliver i Badmintonligaen, mens de to tabere tørner sammen. Taberen af den kamp rykker ned, mens vinderen skal ud i endnu en knald-eller-fald kamp mod nummer to fra oprykningsspillet i 1. division.

- Så det er klart, at vi går efter at få det afsluttet så hurtigt som muligt, siger Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen, der ikke er overrasket over at skulle møde Værløse.

- Det er som forventet. Og det bliver spændende, siger den tidligere landstræner.

I grundspillet vandt Team Skælskør 5-4 i Værløse, og Steen Schleicher Pedersen forventer endnu en tæt kamp, når det går løs fredag 28. februar.

- Vi står meget lige, så der bliver tryk på. Vi havde jo hellere set, at kampen skulle spilles i Skælskør, men Værløse har hentet mange point i de sidste kampe og overhalet os, siger Steen Schleicher Pedersen.

- De har fået Sofie Holmboe Dahl i gang efter en skade, og det har styrket deres 2. damesingle. Men det skulle jo også gerne betyde noget, at vi har fået Mark Caljouw, Frederik Søgaard og Mads Pieler Kolding i gang. Vi har et godt nok, når vi er ved fuld styrke, men vi har været ramt af alt for mange skader, uheld og underlig planlægning i denne sæson.