9. marts 2021
Clara Windeleff spillede en flot kamp og blev topscorer med 15 point, da VK Vestsjælland slog Brøndby overbevisende. Foto: Jens Wollesen
Clara Windeleff spillede en flot kamp og blev topscorer med 15 point, da VK Vestsjælland slog Brøndby overbevisende. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljedrømmen lever for VKV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljedrømmen lever for VKV
Sport Sjællandske - 21. januar 2021 kl. 22:01
Af Claus Rasmussen

12. november vandt VK Vestsjælland for første gang over Brøndby i Volleyligaen for kvinder.

Og noget tyder på, at vestsjællænderne nu for alvor har fået taget på de tidligere mestre og pokalvindere.

I hvert fald var »forspændingen« den eneste af slagsen, da de to hold tørnede sammen i Korsørhallen torsdag aften.

Topholdet fra Holte har sat sig på den ene af de fire pladser i DM-semifinalerne, mens Gentofte, Køge, Brøndby og VK Vestsjælland slås om de tre sidste.

Med kun et par runder tilbage af grundspillet er der ikke råd til slinger i den tætte trekamp, og VK Vestsjælland holdt da også en snor- lige kurs gennem alle tre sæt mod Brøndby.

Det tidligere storhold blev sendt hjem med en lussing på 25-16, 25-10, 25-18, og den klare sejr giver VKV'erne gode kort på hånden i jagten på en semifinaleplads.

I første sæt var det især Clara Windeleff, der sprang både højt og i øjnene, og gæsterne kunne slet ikke dæmme op for fynboens angreb.

Seks point sørgede Windeleff for, og meget passende var det også hende, der satte det sidste smash til 25-16.

Billedet fortsatte i andet sæt, hvor Clara Windeleff igen blev topscorer. Denne gang oppede hun sig med et enkelt point - og igen var det hende, der sømmede den sidste bold ned til 25-10.

Oriana Guerrero og Emma Gylling var også farlige i de to første sæt, og de fortsatte, da Clara Windeleff gearede lidt ned i tredje sæt.

Her fulgte Brøndby med til 12-12, men gæsterne missede chancen for at komme foran, da de i stedet leverede en af holdets 10 servefejl.

I stedet trak VK Vestsjælland fra til 17-12, og kort efter udnyttede Oriana Guerrero hjemmeholdets anden matchbold til 25-18.

VKV's næste opgave er på lørdag, hvor Gentofte kommer på besøg, og derefter mangler holdet kun én kamp i grundspillet - hjemme mod ASV Elite 28. januar.

I mændenes liga tabte VK Vestsjælland 3-0 på udebane mod Hvidovre.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?