26. maj 2020
Haslev-målmand Cyric Rasmussen er ude med et forsøg på at bokse bolden ud af farezonen. Foto: Elisabeth Eskelund Østergaard
gallery icon

Se billedserie

Haslev-målmand Cyric Rasmussen er ude med et forsøg på at bokse bolden ud af farezonen. Foto: Elisabeth Eskelund Østergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målene og niveauet manglede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målene og niveauet manglede
Sport Sjællandske - 13. september 2019 kl. 21:56
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mange regler i fodbold, og mange nye er kommet til. Men der er endnu ikke kommet en regel, hvor begge mandskaber kan få nul point efter en trist 0-0-kamp.

Det ville nu ellers ikke have været den helt forkerte udgang på gårsdagens opgør i sjællandsserien mellem Herlufsholm og Haslev, hvor ingen af holdene havde det helt store at byde ind med til en vis ærgrelse for de omkring 50-60 småfrysende tilskuere.

Haslevs Andreas Vium var én af undtagelserne, da han havde kampens første, store chance efter små 10 minutter, som han sparkede over.

Ellers var det småt - meget småt - med de store muligheder. De kom lidt efter tilfældigheder og eksempelvis havde Haslevs Anders Pedersen en tilbagelægning til egen keeper, Cyric Rasmussen, med et hovedstød, der mere mindede om et godt forsøg på mål, da han headede lige over overliggeren.

Kort efter havde Herlufsholms »comeback-kid«, Christian Thinggaard, en stor chance i den anden ende, som han skovlede over mål. Kort efter måtte Thinggaard forlade banen med en skade.

Frederik Damgaard kunne have bragt hjemmeholdet foran inden pausen, men bolden blev blokeret og spandt i gummi-granulatet væk fra Jeppe Rudbeck, der forsøgte at følge op.

Tættere kom hverken Herlufsholm eller Haslev i et opgør, hvor det triste primært bestod i de to holds spilleres evne til at ramme hinanden og rent teknisk spille noget fodbold, der kunne have overbevist tilskuerne om, at det var bedre at se kampen end at blive hjemme i sofaen for at se Vild med Dans.

Haslev fik vist Malte Køppen ud med rødt kort ét minut før den ordinære tid, men gæsterne havde alligevel et sidste, farligt forsøg fire minutter inde i dommerens tillægstid. Det blev dog kun til en hård tværbold, der passerede lige forbi Herlufsholms mål.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?