24. juni 2021
Slagelse B&Is cheftræner Zouher Abdullatif giver dessiner til Jonas Moos Pedersen, der er en af de mange ungdomstalenter, der har fået chancen på vestsjællændernes seniorhold, og er den seneste, der har fået debut. Foto: Noah Thilemann
Slagelse B&Is cheftræner Zouher Abdullatif giver dessiner til Jonas Moos Pedersen, der er en af de mange ungdomstalenter, der har fået chancen på vestsjællændernes seniorhold, og er den seneste, der har fået debut. Foto: Noah Thilemann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale klubber beholder stjernerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale klubber beholder stjernerne
Opdateret 01. juni 2021 kl. 15:50
Sport Sjællandske - 01. juni 2021 kl. 10:58
Af John Ringstrøm

Der krydses fingre og håbes hos de omkring et halvt hundrede danske klubber, der hvert år sender ansøgninger til Dansk Boldspil-Union (DBU) om at modtage ungdomslicenser.

arrow Læs også: Rockerborg bliver til bosted for unge

Blandt dem er naturligvis de lokale divisionsklubber, Næstved Boldklub og Slagelse B&I, som sidste år fik tildelt henholdsvis 2,5 og 2 stjerner i det omfattende licenssystem.

Det antal stjerner har de to klubber beholdt, men eksempelvis Næstved er steget tre pladser fra nummer 18 til 15. Faktisk er den sydsjællandske talentafdeling nu den bedste på Sjælland, hvis man ser bort fra ligaklubberne FC København, FC Nordsjælland, Brøndby og Lyngby. Næstved har overhalet HB Køge, som notorisk har ligget bedre placeret de sidste mange år, og sydsjællænderne er nu kun én plads fra at kunne deltage i U19- og U17-ligaerne.

Slagelse B&I er omvendt røget ned fra en 20. til en 27. plads, men beholder ligesom Næstved deres placering i divisionerne for U17 og U19.

Man kan maksimalt opnå en samlet score på 100 point i DBU's licensvurdering. Det er der ingen klubber, der har opnået, men FC Nordsjælland og FC København er tæt på. De to ligaklubber har som de eneste opnået fem stjerner med en pointscore på henholdsvis 93,35 og 90,73.

Næstved har til sammenligning opnået 47,48, mens Slagelse er på 36,49.

arrow Kirsten siger farvel efter 43 år
01. juni 2021 kl. 11:24 Opdateret: kl. 11:24
arrow Topper giftlisten og bruger flest stærke pesticider
01. juni 2021 kl. 04:43 Opdateret: kl. 19:44
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?