12. juli 2020
Korsør/Tårnborgs Frederik Hugo Børge Mortensen og holdkammeraterne må en tur over Storebæltsbroen i næste sæson, mens de hvidblusede Næstved Herlufsholm-spillere bliver i øst. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Korsør/Tårnborgs Frederik Hugo Børge Mortensen og holdkammeraterne må en tur over Storebæltsbroen i næste sæson, mens de hvidblusede Næstved Herlufsholm-spillere bliver i øst. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsør/Tårnborg trak sorteper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korsør/Tårnborg trak sorteper
Sport Sjællandske - 03. juni 2020 kl. 14:01
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver Korsør/Tårnborg, der skal tage turene over Storebælt til vestkredsen i næste sæsons 2. division for håndboldmændene.

Det står klart efter onsdagens lodtrækning på Håndbold Region Øst's kontor, hvor administrationschef Per Jensen trak vestsjællænderne op som det sidste af de seks involverede hold.

Udover Korsør/Tårnborg var de seks kugler i bowlen Næstved Herlufsholm, Roskilde, TMS2, TIK-Taastrup og Køge.

De seks var udvalgt ud fra en »afstands-beregner« i forhold til, hvor tæt de ligger på Storebæltsbroen. Og ud fra det princip virker det umiddelbart fair nok, at det er korsoranerne, der skal vest på.

Omvendt er der ikke ret mange af 2. divisionsholdene, der er tilfreds med reglerne om, at ét af de 13 østhold skal placeres i den jysk/fynske pulje. Blandt andre Næstved Herlufsholm, der i den forgangne sæson havde klubbens 3. divisionsdamer i den vestlige pulje.

- Vi skal have lavet de regler om. Jeg ser hellere, at man spiller med 13 hold i den østlige pulje, og så må man så finde ud af en anden form for op- og nedrykning. Det er bedre, end at en klub skal afsted og bruge 50.000 til 75.000 kroner på en sæson, mener Næstved Herlufsholms formand Finn Jensen blandt andet.

Læs mere i Sjællandske torsdag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?