2. marts 2021
I efteråret fik Christian Klausen debut for Roskilde KFUM mod Frederik Christensen og Slagelse B&I, som var den ene af Klausens tidligere klubber. Han nåede ikke at være med mod en af sine andre tidligere klubber, Næstved. Foto: Anders Ole Olsen
I efteråret fik Christian Klausen debut for Roskilde KFUM mod Frederik Christensen og Slagelse B&I, som var den ene af Klausens tidligere klubber. Han nåede ikke at være med mod en af sine andre tidligere klubber, Næstved. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klausen er klar til foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klausen er klar til foråret
Sport Sjællandske - 20. februar 2021 kl. 06:10
Af John Ringstrøm

I efteråret var Christian V. »Krølle« Klausen Roskilde KFUM-spiller, men den oprindelige Næstved-dreng har i denne sæson meldt sig under fanerne hos 2. divisionsholdet Skovshoved.

arrow Læs også: Akupunktører frygter for branchen: Patienter bliver behandlet andre steder

Den 24-årige forsvarsspiller var med i 0-2-nederlaget til Slagelse sidste weekend og meget tyder på, at han og »skovserne« bliver enige om en aftale, der løber frem til sommer.

- Jeg havde tilbud fra både Skovshoved og Avarta, men valgte Skovshoved, hvor jeg kender en masse af spillerne i forvejen. Og også Michael Madsen, der udgør assistentteamet sammen med den gamle landsholdsspiller Lars Jakobsen, som lige er kommet til, og Jonathan »Lålå« Nielsen. Min mavefornemmelse var god, fortæller Klausen.

Han bor på Frederiksberg, hvor han deler lejlighed med en anden tidligere Slagelse-spiller Jakob Skovgaard, som nu tørner ud for FC Roskilde.

Derfor havde det måske været oplagt, hvis de kunne køre sammen til træningerne i Roskilde, hvis Klausen var fortsat i KFUM.

- Min aftale løb til december, men der var flere ting, der gjorde, at jeg gerne ville skifte. Jeg spillede de fem første kampe i efteråret, men til træningen op til kampen mod Næstved beskadigede jeg et ledbånd i højre knæ, det jeg sparker med. Det tog mig tre måneder at komme over, og jeg fik også nogle tilbagefald, da jeg startede igen. De fik også nogle nye spillere ind og vi trænede 18.15, hvilket gjorde, at jeg kom sent hjem, siger Christian Klausen, der nu håber på fast spilletid i foråret.

Skovshoved ligger næstsidst i 2. division med otte point. I premieren 13. marts møder de lokalrivalerne fra HIK.

- Vi skal ud og se, om vi kan overleve. Der har været stor udskiftning i truppen og vi er nogle nye, der skal lære hinanden at kende. Men der er også kommet nogle unge, dygtige ind plus at vi i forsvaret har blandt andre anfører Frederik Larsen, Gregers Lauridsen og mig, siger den store sydsjællænder, der glæder sig til udfordringen.

- For mig har det været vigtigt med spilletid og at jeg ikke skal have så meget transport. Knæet er også kommet sig, men jeg har stadig lidt efterslæb på formen, siger »Krølle«.

arrow To sigtet for at have ulovlige stoffer
20. februar 2021 kl. 10:35 Opdateret: kl. 20:49
arrow Kamp om skraldet: København vil hente vores affald
20. februar 2021 kl. 04:43 Opdateret: kl. 18:04
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?