19. oktober 2021
Benjamin Kjær er vant til at holde DM-trofæet, men holdkammerat, 11-årige Oliver Dalsten, vandt for første gang i U12-rækken. Generelt fik Haslev TT syv guld-, tre sølv- og tre bronzemedaljer i Vrå.Foto: Bo Tureby
Benjamin Kjær er vant til at holde DM-trofæet, men holdkammerat, 11-årige Oliver Dalsten, vandt for første gang i U12-rækken. Generelt fik Haslev TT syv guld-, tre sølv- og tre bronzemedaljer i Vrå.Foto: Bo Tureby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kjærs sjette til samlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kjærs sjette til samlingen
Sport Sjællandske - 19. september 2021 kl. 21:05
Af John Ringstrøm

Der er lidt af et spring fra Haslev TTs trampolinhal til Vendsyssel Idrætscenter i Vrå, men nogle få, lidt mindre spring kunne også gøre det for Benjamin Salo Kjær.

For sjette gang i træk sprang han sig nemlig til det danske mesterskab, da han var bedst af alle i den indviduelle konkurrence i det nordjyske. Han fik dog en anelse mere konkurrence, end han hidtil har været vant til.

- Min synkronmakker Malte (Kirckhoff, red.) var faktisk tæt på - noget af det tætteste, det har været i nogle år. Der var halvanden point til forskel, men det er stadigvæk en del, siger Benjamin Kjær, der er fra Næstved.

- Jeg lavede ikke helt den øvelse, jeg gerne ville. Jeg var lige ved at falde af, men holdt den og nåede at stå til sidst, konstaterer Haslev-springeren.

Den danske mester har ikke været i konkurrence siden april, så det var med lidt ubekendte i maven og benene, at han stillede til konkurrence.

- Jeg var lidt rusten, men det gjaldt om at bevare koncentrationen, og det gjorde jeg, siger 22-årige Kjær.

Selv om det var sjette DM-guld i træk individuelt, bliver det aldrig bare en vane.

- Det er lige fedt hver gang. Men det sætter også bare et punktum for, hvor jeg ligger i landet, siger Benjamin Kjær, der skal fejle voldsomt for at blive indhentet af de øvrige.

- Det var dejligt, men det var også kun opvarmning til næste tre konkurrencer, der venter de næste to måneder, siger sydsjællænderen.

Der venter blandt andet Friendship Cup i Tjekkiet, DM for hold og VM i Aserbajdsjan til november.

Benjamin Kjær vandt også guld i synkron og det var med den individuelle sølvvinder Malte Kirckhoff.

- Det var andet år i træk. For tre år siden var vi ikke med, da min makker Teis Petersen havde brækket foden, fortæller han.

Rejser du til udlandet i år?