21. februar 2020
Anders Keller fra Bårse Jetski Klub er nummer otte på verdensranglisten, men i VM-serien ligger han endnu bedre til på en femteplads inden weekends afdeling i Kina. Foto: Claus Rasmussen
Anders Keller fra Bårse Jetski Klub er nummer otte på verdensranglisten, men i VM-serien ligger han endnu bedre til på en femteplads inden weekends afdeling i Kina. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Keller vil i top-5 i Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keller vil i top-5 i Kina
Sport Sjællandske - 10. oktober 2019 kl. 20:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anders Keller fra Bårse Jetski Klub er på femtepladsen i VM-serien inden weekendens næstsidste afdeling, der finder sted i Qingdao Kina, og den placering vil den 28-årige slagelseaner gerne leve op til.

- Målet er top-5, siger Anders Keller, der dog ikke har haft en helt problemfri optakt til løbet.

- Lige inden den frie træning, knækkede jeg en ventil i motoren. Så jeg måtte træne og sejle kvalifikations-heat på en lånt ski, hvilket ikke er nemt, når den ikke passer en. Men jeg fik kæmpet mig til en ottendeplads, siger Anders Keller.

- Men vi har fået lavet min egen race-ski, så den skulle være klar til i morgen. Så vi håber det bedste, siger han.

- Vi har gode forhold, og vores største problem er taktisk tidevandet. Det fjerner al vand fra banen, så vi skal sejle, når det er højvande.

Ved de nordiske mesterskaber i Vordingborg i sommer, var vestsjællænderen også uheldig.

Her førte han klart i finale-heatet, da der pludselig opstod mekaniske problemer.

Anders Keller måtte nøjes med en sekunder placering i heatet, men blev alligevel nummer to sammenlagt i kraft af en første- og en andenplads i de to første heat.

I VM-kapløbet i Kina er der dog næppe råd til udfald af den slags.

- Teknisk og taktisk er det det samme som alle andre VM-afdelinger. Man skal være helt på for at være med. De venter ikke, siger Anders Keller med et grin.