4. juli 2020
Tarik Mourhrib er fortid i Slagelse. Foto: Simon Ydesen
Tarik Mourhrib er fortid i Slagelse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kantspiller får ophævet kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kantspiller får ophævet kontrakt
Opdateret 22. november 2019 kl. 11:03
Sport Sjællandske - 22. november 2019 kl. 00:24
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse B&I har valgt at ophæve kontrakten med Tarik Mourhrib, der kom til klubben i sommerpausen. Den nu tidligere Næstved og Slagelse-spiller fandt sig aldrig for alvor til rette på Ulrik Ballings mandskab, og det har begge parter nu taget konsekvensen af efter en halvsæson, hvor skader bestemt heller ikke har gjort det lettere for Tarik Mourhrib at genfinde kampformen.

- Det blev aldrig helt som håbet, og Tarik har været en del skadet, så det her er en god løsning for begge parter, siger sportschef Søren Andersen.

Lige nu træner Slagelse-truppen fortsat, og her er der en enkelt prøvespiller med. Isaac Kannah, der også var på tale til Slagelse sidste vinter, træner med. Dengang gik skiftet i vasken på grund af arbejds og opholdstilladelses-problemer. Siden rykkede Isaac Kannah til Næstved, hvor han har spillet på klubbens serie 1-hold med god succes. Nu prøver han Slagelse igen, og måske er der et match mellem de to parter i andet forsøg.

- Jeg ved ikke, hvor den lander. Jeg skal have en snak med Isaac. Han er en fin spiller, og kan vi få ham ind vil det være en bonus, for han er ikke med i vores kalkule i forhold til de ønskede forstærkninger, siger Søren Andersen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?