3. juli 2020
Næstved-direktør Peter Nielsen har modtaget mange henvendelser og ansøgninger fra interesserede trænere i den seneste uge. Foto: Simon Ydesen
Næstved-direktør Peter Nielsen har modtaget mange henvendelser og ansøgninger fra interesserede trænere i den seneste uge. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidatfelt tager form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidatfelt tager form
Sport Sjællandske - 25. november 2019 kl. 21:49
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Nielsens telefon har bimlet og bamlet siden, Næstved for en uge siden sagde farvel til cheftræner Fernando De Argila.

Næstved-direktøren har modtaget henvendelser fra mange interesserede trænere, der gerne vil køre sig selv i stilling til det ledige cheftrænerjob i Næstved.

- Der er masser af folk, der byder sig til. Nogle mere interessante end andre, men interessen er helt sikkert stor, siger Peter Nielsen.

Han holder fast i sin første udmelding om kravet til en ny træner. Det skal være en person, der kan kommunikere klart og tydeligt med spillertruppen fra dag et.

- Vi leder først og fremmest efter en træner, der kan sikre en god kommunikation med spillertruppen, og så skal det naturligvis være en træner, der kan se sig selv i Næstved Boldklub under det setup, som vi har, siger Peter Nielsen.

På sidste uges fanmøde forklarede Peter Nielsen, at den formulering først og fremmest dækker over, at det er vigtigt, at en kommende træner køber ind på den spillestil, som klubbens talentansvarlige folk med Preben Christensen i spidsen har udviklet og nedskrevet.

- Det er ikke sådan, at en ny træner skal følge vores spillestil fra ungdomsholdene slavisk, men der er en klar strategi for, hvordan klubbens hold gerne skal spille i fremtiden, og det er en stil, der naturligvis også gælder førsteholdet, siger Peter Nielsen.

Næstved-direktøren vil ikke ud med konkrete navne på træneremner, der selv har kontaktet klubben, men han vil gerne fortælle lidt om det store felt af interesserede kandidater.

- Det er meget positivt, at vi har fået så mange uopfordrede ansøgninger eller henvendelser. Dem er vi ved at gennemgå lige nu, sideløbende med vi selv afsøger mulighederne for at finde en træner. Man kan sige, at vi er ved at snævre feltet af kandidater ind, siger Peter Nielsen.

- Vi er ikke lige ved at være klar med en ny træner, men feltet af kandidater tager form, siger direktøren.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?