17. februar 2020
Christoffer Thrane har netop indset, at der ikke bliver dømt offside. Dermed kan Vanløse-spillerne juble over en meget sen scoring til 2-1. Foto: Simon Ydesen
Christoffer Thrane har netop indset, at der ikke bliver dømt offside. Dermed kan Vanløse-spillerne juble over en meget sen scoring til 2-1. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe nedtur for Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe nedtur for Slagelse
Sport Sjællandske - 19. oktober 2019 kl. 16:58
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da der var spillet 94 minutter af kampen mellem Vanløse og Slagelse lignede det en pointdeling mellem de to hold, men så begik Slagelse en række personlige fejl, som endte med at kaste en 2-1-scoring til Vanløse af sig.

Mens Vanløse-spillerne ramte kollektiv ekstase over Emil Carlsens scoring til 2-1, sank Slagelse-spillerne om i græsset. Dybt deprimerede over, at de ikke slog kapital af en af sæsonens mest helstøbte præstationer.

Frederik Søllested havde bragt Slagelse foran kort inden pausen. I det hele taget var første halvleg en opløftende oplevelse for Slagelse, der ikke alene prøvede at føre, hvilket man ikke har gjort siden 31. august. Nej man fik også lukket godt ned for Vanløses stærke offensiv og skabt et par chancer.

Martin Ahlgren havde fået chancen i front sammen med Christoffer Thrane, og de to var i stand til at fastholde flere af de bolde, der blev spillet op til dem, hvilket har været en mangelvare i tidligere kampe.

Vanløse kom ud til anden halvleg med en klar intention om at presse Slagelse tilbage på banen. Vestsjællænderne kom derfor til at stå i eget felt og forsvare sig. Den udvikling resulterede meget naturligt i en udligning. Den indtraf, da Mohammed Youssef udnyttede uopmærksomhed i Slagelses defensiv til at sparke bolden i mål.

Den efterfølgende halve time var en åben slagudveksling, hvor der var chancer til begge sider. Den største tilfaldt Slagelse og Martin Ahlgren, der et kort sekund troede, at han havde headet bolden i mål, men den blev reddet på stregen.

Derfor lignede det en meget passende kryds, men så dukkede Emil Carlsen op og gjorde det onde ved Slagelse, der nu har tabt de seneste fem kampe i træk.