9. april 2020
Zarko Jukic (t.v.) spillede en stor kamp for Team FOG Næstved ude mod Horsens IC. Her er han i aktion i onsdagens kamp mod Svendborg. Foto: John Ringstrøm
Zarko Jukic (t.v.) spillede en stor kamp for Team FOG Næstved ude mod Horsens IC. Her er han i aktion i onsdagens kamp mod Svendborg. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe comeback af Team FOG Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe comeback af Team FOG Næstved
Sport Sjællandske - 16. februar 2020 kl. 17:07
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i denne sæson vandt Team FOG Næstved en udekamp over et Pro A-hold i basketligaens grundspil, og det var efter et kæmpe comeback i Forum Horsens.

Sydsjællænderne var bagud med 14 point ved pausen, men på en forrygende 2. halvleg vandt de 103-94 over Horsens IC.

Gæsterne scorede hele 63 point i tredje og fjerde periode samlet, og det kunne østjyderne slet ikke svare igen på.

Især Jahmal Jones, Zarko Jukic og Esben Reinholt sænkede undervejs nogle fantastisk flotte trepoint-scoringer, som var med til at afgøre kampen. Jones nåede op på 30 point og blev kampens topscorer med Jukic som nummer to med 24 point. Men i det hele taget lyste viljen og gejsten ud af Team FOG Næstved-spillerne langt mere end hos hjemmeholdet.

Sejren var også tiltrængt efter midtugens nederlag i Svendborg, men der skal stadig ske lidt mirakler, hvis Team FOG Næstved skal fravriste fjerdepladsen fra fynboerne.

Omvendt mistede Horsens IC med nederlaget et vigtigt skridt i kampen om at besætte andenpladsen, da Bakken Bears og Randers Cimbria nu ser ud til at løbe med de to bedste placeringer.

Kampen i tal
Basketligaen
Horsens IC - Team FOG Næstved: 94-103

Periodecifre: 22-26, 33-14, 20-35, 19-28