15. august 2020
Næstved-direktør Peter Nielsen har ro i maven i forhold til at offentliggøre en ny cheftræner. Det kommer dog ikke til at ske på denne side af jul. Foto: Simon Ydesen
Næstved-direktør Peter Nielsen har ro i maven i forhold til at offentliggøre en ny cheftræner. Det kommer dog ikke til at ske på denne side af jul. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen træner i tidlig julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen træner i tidlig julegave
Sport Sjællandske - 11. december 2019 kl. 14:45
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Direktør i Næstved Boldklub Peter Nielsen har tidligere slået fast, at man ikke har travlt med at få en ny træner på plads. Han skal bare gerne stå klar til at modtage spillertruppen, når der kaldes til første træning kort efter nytår.

Nu understreger Peter Nielsen overfor Sjællandske Medier, at det ikke bliver på denne side af andestegen og gaveudpakningen, at man får en ny cheftræner at se i Næstved.

- Vi skal forbi jul, før vi præsenterer vores nye træner, men jeg vil gerne understrege, at vi er kommet et skridt videre i processen med at få styr på træneren. Der kan så være nogle forhold, der spiller ind i forhold til timingen af offentliggørelsen af en ny træner, siger Peter Nielsen.

Den udmelding kan blandt andet tolkes sådan, at Næstved Boldklub allerede har en ny mand på plads til trænersædet, men det ønsker Peter Nielsen ikke at komme nærmere ind på.

- Du får ikke noget navn ud af mig, men jeg vil gerne sige så meget, at jeg har ro i maven omkring situationen, og julefreden kan sænke sig, siger Peter Nielsen.

Peter Nielsen understreger, at en ny cheftræner i Næstved Boldklub vil få et større ansvarsområde end de foregående trænere.

- Der bliver flere ansvarsområder og arbejdsopgaver til en ny cheftræner. Han skal ikke alene være i stand til at skabe resultater på banen, hvilket naturligvis er meget vigtigt. Det er også vigtigt, at vi kan se en udvikling hos den enkelte spiller og i spilkonceptet, siger Peter Nielsen.

Der er også en ledelsesmæssig opgave, som kommer til at fylde meget for en ny cheftræner.

- Det er vigtigt, at vi får en ny cheftræner, der i højere grad kan arbejde sammen med og styre resten af staben, end det vi har set tidligere. Det er et meget vigtigt område at udvikle, for vi har allerede gode folk omkring holdet, siger Peter Nielsen.

Når alt kommer til alt, så er der dog én ting mere end noget andet, der tæller for en ny træner.

- Resultaterne kommer naturligvis i første række, men som jeg også har sagt, så har vi en række andre ting, der skal følge med i pakken, siger Peter Nielsen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?