19. september 2020
Olga Morozova og Mads Pieler Kolding fik ikke den sejr, de havde håbet på mod Højbjergs Mads Vestergaard og Natasja P. Anthonisen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Olga Morozova og Mads Pieler Kolding fik ikke den sejr, de havde håbet på mod Højbjergs Mads Vestergaard og Natasja P. Anthonisen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen julegave til Skælskør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen julegave til Skælskør
Sport Sjællandske - 06. december 2019 kl. 23:48
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På en rigtig julefrokost-aften i december tabte Team Skælskør hjemme i Skælskør-hallen med 3-6 til aarhusianske Højbjerg og det betyder dermed, at det lokale badmintonligahold får endnu sværere ved at blande sig mellem de fire hold, der til foråret skal spille om medaljer i en Final 4.

Det kræver i hvert fald to sejre over Skovshoved og Greve i henholdsvis januar og februar, og så er det ikke engang sikkert, at det er nok.

Til den tid kan sydvestsjællænderne til gengæld håbe, at Mark Caljouw og Frederik Søgaard er blevet deres skader kvit, for de havde pyntet på holdet fredag aften mod Højbjerg og formentlig endda gjort opgøret endnu mere tæt, end tilfældet var.

Nu var det i stedet engelske Toby Penty, der skulle spille førstesingle mod den tidligere Skælskør-spiller Hans-Kristian Vittinghus, som efter planen sikrede sig første sæt 21-14. Penty kom stærkt igen og tog andet sæt 21-16, mens tredje sæt blev en gyser.

Vittinghus førte 13-7, men englænderen kom tilbage og foran 17-16. Desværre for værterne kunne han ikke holde fast og tabte tredje sæt 18-21.

- Det er noget af det bedste, vi har set fra Penty. Han var tæt på et stort comeback, siger Skælskør-træner Steen Schleicher Pedersen.

Hjemmeholdet fik ellers en fin start med en sejr i første mixeddouble, hvor Kim Astrup var oppe mod sin normale makker på den internationale scene Anders Skaarup. Men Astrup og partner Selena Piek var noget bedre end Skaarup og dennes unge partner Clara Graversen.

Den tidligere Skælskør-spiller Line Kjærsfeldt udlignede hurtigt mod værternes Evgeniya Kosetskaya og Højbjerg kom også foran i anden mixeddouble, da Mads Pieler Kolding og Olga Morozova lidt skuffende tabte.

- Vi har en pæn chance i den kamp, men Mads har ikke spillet på højt niveau længe. Samtidig bliver Olga dømt for at »forsinke« sin serv, og det er ikke sket i de 15 kampe, hun har spillet for os tidligere. Det er helt urimeligt og det får indflydelse på resultatet, mener Steen Pedersen.

Skælskørs unge Jakob Stage spillede anden herresingle og var uden chance mod Ygor Coelho, mens hollandske Ashwanthi Pillai lige efter tabte til Amalie Schulz Terp-Nielsen i anden damesingle, der kunne være gået begge veje. Pillai fik dog en urimelig dårlig start på tredje sæt og kom uhjælpeligt bagud 5-17.

Holdmatchen blev afgjort til Højbjergs fordel med Vittinghus' sejr, og så skulle tilskuerne vente 10 minutter på de næste kampe, da de involverede spillere igen skulle i ilden i de sidste doubler.

- Den er helt gal. Vi har 10 minutter med tomme baner, og så kan vi se frem til kampe med useværdige herredoubler, plus vi var suveræne i en ikke spændende damedouble. Det er galt med den liga, konstaterer Steen Pedersen.

Det blev til Skælskørs tredje point med sejren i damedoublen, mens Højbjerg kunne notere sig for ni point til holdscoren.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?