25. maj 2020
Oliver Foss blev noteret for et selvmål, da en returbold fra overliggeren ramte ham i nakken og gik i mål. Foto: Simon Ydesen
Oliver Foss blev noteret for et selvmål, da en returbold fra overliggeren ramte ham i nakken og gik i mål. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvepsene besejrede Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvepsene besejrede Slagelse
Sport Sjællandske - 22. september 2019 kl. 14:52
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse havde besøg af Brønshøj til en kamp, der på alle måder kom til at stå i fysikkens tegn inden hvepsene kunne rejse hjem med en 1-0-sejr.

Der ventede nemlig Slagelses forsvar lidt af en håndfuld, da Brønshøj mødte op med rækkens i særklasse stærkeste angreb i skikkelse af Mads Rønne og Aleksander Lazarevic. I første halvleg fik de offensive hvepse dog ikke held med anstrengelser. Rasmus Grønne tog nemlig godt fra i de defensive dueller, men han måtte udgå med i pausen med en skade, og så var der frit spil for Lazarevic, der fik selskab af den fysisk ligeså stærke Kevin Bechmann Timm. Den tidligere Næstved-angriber i anden halvleg. Han var ophavsmand til Brønshøjs føringsmål, da han kom først på et indlæg og headede bolden på overliggeren. Læderkuglen sprang ned i nakken på Slagelse-keeper Oliver Foss og ind i mål.

Brønshøj var klart bedst efter pausen, men Slagelse fik skabt et par halve chancer, der dog ikke resulterede i scoring. Dermed er det nu over en måned siden, at Slagelse senest har vundet en kamp. Det positive er, at man fortsat er svær at score imod, når heldet ikke lige opsøger modstanderen, men omvendt er det meget svært at se, hvem der skal score Slagelses mål, når ikke Christoffer Thrane rammer dagen.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?