5. august 2020
Emil Pedersen var knusende overlegen i sin professionelle debut. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Emil Pedersen var knusende overlegen i sin professionelle debut. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmebanedebutanter sejrede DGI Huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmebanedebutanter sejrede DGI Huset
Sport Sjællandske - 01. december 2019 kl. 08:13
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fest og glade dage, da BK Tårnet for første gang i klubbens historie bød indenfor i DGI Huset i Vordingborg til professionel boksning.

Seks amatørkampe tjente som forret til en hovedret bestående af tre professionelle kampe, hvor af to havde lokale prof-debutanter.

Både sværvægteren Emil Pedersen og mellemvægteren Rasmus Christensen fra Vordingborg skulle for første gang i aktion i bar overkrop, og begge klarede opgaven til publikums uddelte tilfredshed.

Ind imellem de to lokale heltes kampe var der en tredje professionel debutant. Sværvægteren Mads Kristensen gav også de over 500 fremmødte tilskuere god valuta for billetpengene, da han udboksede sin bosniske modstander, der endte med at blive diskvalificeret i ren afmagt over den danske dominans.

Et lignende kampbillede udfoldede sig for Emil Pedersens vedkommende. Han brugte sin modstander Sasa Nebrigic som levende sandsæk.

Den kamp fandt sin afgørelse i anden omgang, da kamplederen stoppede kampen med Emil Pedersen som suveræn vinder. På daværende tidspunkt havde serberen brækket næsen, og efterfølgende blev han kørt på skadestuen, fordi der var mistanke om et brud på kæben.

- Det var helt perfekt. Det gik lige, som jeg havde håbet. Jeg fik godt greb om kampen, og så kunne jeg mærke, at han blev mere og mere modløs, siger Emil Pedersen, der blankt erkendte, at han havde haft en del nerver op til kampen.

Helt så overlegen var aftenens anden lokale debutant ikke. Rasmus Christensen måtte nemlig gå tiden ud, før han kunne lade sig hylde som vinder af en seværdig kamp mod Vanja Dujin fra Bosnien Herzegovina.

- Boksere fra Balkan kan altid tage en masse. De giver ikke bare op uden videre, så jeg var forberedt på, at det ikke bare ville blive en let omgang, siger Rasmus Christensen, der nød den fantastiske stemning og den store opbakning.

- Det var fedt at mærke stemningen, og det var dejligt at jeg kunne betale tilbage med en sejr til alle de folk, der var kommet for at støtte op om stævnet, siger Rasmus Christensen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?