31. maj 2020
Det gik op og ned for Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup i 1. runde af China Open - men desværre mest ned, og den ottendeseedede danske double tabte i tre sæt. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Det gik op og ned for Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup i 1. runde af China Open - men desværre mest ned, og den ottendeseedede danske double tabte i tre sæt. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herredouble tabte 14 point i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herredouble tabte 14 point i træk
Sport Sjællandske - 06. november 2019 kl. 17:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det så ganske godt ud for Kim Astrup fra Team Skælskør og Anders Skaarup Rasmussen, da de gik til ophold midtvejs i første sæt af deres første kamp i Fuzhou China Open.

Den danske herredouble var foran 11-10 mod Huang Kai Xiang og Liu Cheng og havde ikke været bagud en eneste gang.

Da spillet blev genoptaget vandt kineserne dog 11 point i træk og tog sættet 21-11, og Huang og Liu vandt også de tre første bolde i andet sæt.

Efter 14 tabte point i træk svarede Kim Astrup og Anders Skaarup pludselig igen med seks på stribe og cruisede efterfølgende til en sikker sætsejr på 21-10.

I tredje sæt af den omskiftelige kamp fulgtes de to par ad til 2-2, men så derfra trak kineserne fra og lukkede opgøret med 21-10 på den første matchbold.

Det blev også til danske nederlag til Hans-Kristian Vittinghus i herresingle og Line Kjærsfeldt i damesingle, hvorimod Anders Antonsen og Mia Blichfeldt er videre efter sejre over henholdsvis Kantaphon Wangcharoen fra Thailand og Yeo Jia Min fra Singapore.

God dag for Piek
Mens Kim Astrup er færdig i China Open for denne gang er klubkammeraten Selena Piek stadig med.

I mixeddouble vandt hollænderen sammen med landsmanden Robin Tabeling 21-17, 21-11 over Thailand Nipitphon PhuangPhuapet og Savitree Amitrapai fra Thailand.

Efterfølgende tabte Selena Piek og Cheryl Seinen som ventet 12-21, 16-21 til den andenseedede kinesiske damedouble Chan Qing Chen og Jia Yi Fan. Men det nederlag kunne ikke ødelægge humøret hos Skælskør-spilleren.

- Det var en god dag på kontoret, siger Selena Piek.

- Vi spillede en virkelig god mixeddouble og følte, vi var i kontrol gennem hele kampe. I damedouble spillede vi et okay andet sæt, men vi er bare ikke gode nok til at presse dem mere, siger hun.

I 2. runde torsdag skal Selena Piek og Robin Tabeling møde det sjetteseedede malaysiere Chan Peng Soon og Goh Liu Ying, og det bliver første gang de to par tørner sammen

Team Skælskørs russiske damesingle Evgeniya Kosetskays skal derimod ikke i kamp torsdag. Selv om hun overraskende var foran både 8-3, 18-15 og 19-18 mod Chen Yu Fei, så måtte Skælskør-spilleren alligevel se sig slået 19-21, 12-21 af den trejdeseedede kineser.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?