29. oktober 2020
Janus Madsen scorede tidligere på sæsonen til 1-0 mod Haslev, og i fredagens kamp mod Køge, bragte han igen Herlufsholm foran allerede efter ét minuts spil. Foto: Claus Rasmussen
Janus Madsen scorede tidligere på sæsonen til 1-0 mod Haslev, og i fredagens kamp mod Køge, bragte han igen Herlufsholm foran allerede efter ét minuts spil. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlufsholm klarede alle test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlufsholm klarede alle test
Sport Sjællandske - 25. september 2020 kl. 22:14
Af Claus Rasmussen

Med fire mand ude af spillet på grund af mistanke om coronasmitte efter en privat fest blev optakten til fredagens hjemmekamp lidt kaotisk for Herlufsholms sjællandsseriehold.

Alligevel gik der mindre end ét minut før Janus Madsen bragte HG foran 1-0 mod bundproppen Køge.

Den gode start for sydsjællænderne blev fulgt op af en lige så god afslutning, da Laurits Larsen øgede til 2-0 i halvlegens sidste minut, og dermed var værterne i den grad ovenpå ved pausen.

Herlufsholm var også bedst i anden halvleg men blev først rigtigt farlige med et kvarter igen.

Keeper Rasmus Thorslund fyrede et præcist udspark op til Hector Ahlgren, som tæmmede bolden og spillede den helt på tværs til Janus Madsen i højresiden. Han trak ind i feltet og lagde den præcist ind foran mål til Victor Paarup - som tyrede den langt over mål...

I stedet for 3-0 og tre sikre point, blev der pludselig spænding om udfaldet. I det 81. minut stod Malte Jeppe Gleerup nemlig pludselig helt fri efter et frispark, og fra tæt hold reducerede Køge-spilleren til 2-1.

Laurits Larsen var tæt på at fjerne spændingen igen med et nærgående frispark i det 88. minut, men bolden sejlede lige forbi mål, og derefter fulgte mere end seks nervøse minutter for HG'erne, inden dommer Rasmus Dandanell Møller endelig fløjtede af.

Kort før slutfløjtet fik Køges Jens Harrekilde en sidste chance, men han mistimede sin afslutning totalt, og så slap Herlufsholm med skrækken og sikrede sig sæsonens anden sejr.

Køge er stadig sidst med nul point efter syv kampe.

- Vi skulle jo have lukket kampen ved at score til 3-0. I stedet blev det lidt forkrampet til sidst, siger Herlufsholms træner Lars Frisch.

- På nogle området var det jo en bundkamp - også ud fra det spillemæssige niveau. Vi er ikke gode nok til at holde fast i bolden - heller ikke når vi er i overtal. Men jeg synes, vores sejr er fortjent, og jeg er glad på holdets vegne.

Allerede inden kampen havde HG-træneren dog grund til at glæde sig, for tidligere på dagen fik både Patrick Kramer, Malte Mørch, Niclas Thimgaard og Jonas Kristensen negative svar på deres coronatest.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?