20. april 2021
Rutinerede Lasse Nielsen (th) svigtede i slutningen af opgøret mod FC Roskilde, og det var han tirsdag ude at beklage overfor klubbens fans. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Rutinerede Lasse Nielsen (th) svigtede i slutningen af opgøret mod FC Roskilde, og det var han tirsdag ude at beklage overfor klubbens fans. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hatten af for rutinens selverkendelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hatten af for rutinens selverkendelse
Sport Sjællandske - 07. april 2021 kl. 06:08
Af John Ringstrøm

Der var en anelse tømmermænd at spore i Næstved Boldklubs diverse fangrupper på facebook dagen efter nederlaget på 2-3 hjemme til FC Roskilde 2. påskedag.

2. divisionskampen, der i 2. halvleg blev afbrudt af voldsomt snevejr, blev afgjort i slutminutterne, da ellers bundsolide Lasse Nielsen fik lagt for kort tilbage til sin målmand Nicklas Dannevang, så Roskildes angriber Monday Etim kunne smutte imellem og prikke bolden ind til 3-2.

34-årige Lasse Nielsen var da også tirsdag ude og undskylde på facebook med ordlyden: »Det nederlag må jeg tage på min kappe. Beklager til alle grønne. Vi slår stærkt tilbage«.

Næstveds sportschef Peter Dinesen var bestemt heller ikke tilfreds med det andet nederlag på hjemmebane i træk, men samtidig letter han på hatten for Nielsens selverkendelse.

- Lasse ved godt, han lavede en fejl. Og det har han beklaget som en mand. Vi har brug for mandfolk, konstaterer Dinesen.

Sportschefen er ikke bekymret for, at målsætningen om at ende i top-6 smuldrer.

- Det skal vi nok komme. Vi har syv point ned. Men vi skal selvfølgelig tage situationen alvorligt. Programmet, der kommer nu, ser fint ud. Vi skal revanchere os og få nogle sejre i de næste kampe, siger Peter Dinesen, der ikke mener, at det er motivationen hos spillerne, den er gal med.

- Jeg synes, spillerne er professionelle, for ligemeget hvad vil de vinde. Der har måske været enkelte udfald og koncentrationen har nok manglet en smule i nogle situationer. Mod Roskilde synes jeg, vi stod med den bedste trup, det bedste hold og også havde de bedste chancer. Vi kunne bare ikke sparke dem ind og Roskilde var mere effektive. Man skal være klar, og fodbold bliver afgjort i begge felter, konstaterer sportschefen, der trods alt hæftede sig ved enkelte positive momenter.

Især ved unge Julius Madsen, der kom på banen midt i 2. halvleg.

- Julius kom ind og viste, at der er krummer i knægten, siger Dinesen.

I de to sidste opgør har Aleksa Todorovic ikke været med. Den serbiske højreback/kant har endda været helt ude af truppen.

- Det er af private årsager, som jeg ikke kan kommentere på, lyder det fra klubbens direktør Peter Nielsen, som dog stadig har Todorovic på medarbejderlisten.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?