29. oktober 2020
Ahmed Hassan blev dagens mand i skysovs i sejren over Avarta. Foto: Kim Rasmussen
Ahmed Hassan blev dagens mand i skysovs i sejren over Avarta. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hassan lynede i Næstved-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hassan lynede i Næstved-sejr
Sport Sjællandske - 09. oktober 2020 kl. 20:22
Af Simon Ydesen

Ahmed Hassan blev den store helt, da Næstved besejrede Avarta 3-0. Angriberen scorede nemlig de to første mål i en kamp, hvor Næstveds skarphed foran modstanderens mål var en klasse over Avartas ditto.

Avarta havde nemlig også chancer, men gæsterne formåede trods flere gode muligheder ikke at passere Viktor Anker i Næstved-målet.

Ahmed Hassan ligner efterhånden en spiller, der har genvundet den selvtillid, som den tidligere Næstved-træner Maximilian Dentz meget effektivt fik pillet ud af ham i foråret.

Mod Avarta scorede Hassan sit andet og tredje mål i sæsonen, og begge gange blev bolden sendt i kassen med største selvfølgelighed. Den slags skarphed ser man kun hos en angriber med selvtillid.

Efter 22 minutter bragte Ahmed Hassan Næstved i front, da han pandede bolden ind som afslutning på et mønserangreb, hvor oplægget kom fra en storspillende Aleksa Todorovic.

Da Ahmed Hassan kort efter pausen gjorde det til 2-0, kom oplægget fra modsatte side. Denne gang var det fra venstre, at Hassan fik serveret bolden. Abdoulie Njai fandt Hassan med et fladt indlæg, som angriberen sparkede ind som det mest naturlige i verden.

Fra det punkt var der aldrig spænding om udfaldet. Næstveds defensiv holdt stand som så ofte før i denne sæson, men det hører med til historien, at Avarta undervejs havde flere gode muligheder og mange optræk til chancer mod et Næstved-hold, der havde visse problemer med at holde fast i bolden. Med Edson i karantæne var Victor Jatoba valgt på den centrale midtbane, og det slap han ikke specielt heldigt fra. Han var ofte fejlplaceret, og når han havde bolden blev der forsøgt svære løsninger, som han slet ikke har niveau til at prøve af. Mange Næstved-fans havde håbet at se nogle af de nye Næstved-spillere i aktion, men hverken Bakr Abdellaoui eller Shelove Achelus var på bænken. Til gengæld blev der debut til Can Özkan, der kom ind og befriede Victor Jatoba fra pinslerne.

I kampens tillægstid lukkede og slukkede Christoffer Thrane, da han udnyttede en dårlig tæmning fra Avarta-keeper Oliver Funch til at score til 3-0.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?