28. september 2021
Næstved Herlufsholms nyankomne venstreback Cajsa Hansen (th) og hendes holdkammerater fik nok at bestille mod de stærke tyskere fra MSV Duisburg. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Næstved Herlufsholms nyankomne venstreback Cajsa Hansen (th) og hendes holdkammerater fik nok at bestille mod de stærke tyskere fra MSV Duisburg. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hård test mod proffer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hård test mod proffer
Sport Sjællandske - 29. juli 2021 kl. 21:52
Af John Ringstrøm

Det er ikke hver dag, Næstved Herlufsholms 1. divisionskvinder møder professionelle fodboldhold, og slet ikke fra Tyskland.

Men det var tilfældet torsdag, hvor sydsjællænderne i en træningskamp i Køge stod overfor MSV Duisburg, der i sidste sæson rykkede ud af Bundesligaen, hvor modstanderne blandt andre var Wolfsburg og Bayern München.

Der var naturligvis den forskel, der skal være. Tyskerne vandt 4-0, men Næstved Herlufsholm (NIF HG)var langt fra spillet helt under kunstgræsset på Capelli Sport Stadion.

- Vi kommer faktisk rigtig fint i gang det første kvarter, siger sportschef Steen Hansen.

Eksempelvis havde Camilla Jensen et forsøg på overliggeren, som Josefine Mejer fulgte og op scorede på, men der blev dømt offside.

Som tiden skred frem, overtog tyskerne mere og mere. I 14. minut kom de så foran på et skud, der fra buen blev løftet over NIF HG-keeper Ida Meilstrup. Og 10 minutter før pausen kom Duisburg på 2-0 på et hovedstød.

Det blev også 0-3, da et forsøg på overliggeren blev fulgt op af en tysk spiller.

- De fandt ud af, at nogle af vores måske ikke har prøvet det niveau før, og så kom de bare med et andet tempo, boldomgang og fysik. Men vores lever fuldt ud op til, hvad vi kan forvente, lyder det fra Steen Hansen.

Hans og cheftræner Jeppe Tengbjergs mandskab fik ikke scoret. Omvendt fik Duisburg øget til 4-0 ni minutter før tid i en 2. halvleg, hvor sydsjællænderne kæmpede og forsøgte at spille med.

- Duisburg har fået tre-fire amerikanere og har altså mødt hold på meget højere niveau. Men der er altså fire-fem i vores start-11'er, der spillede fint med. På det her niveau bliver hver enkelt mis-kommunikation og forkerte berøring straffet. Det var meget lærerigt for os, konstaterer Steen Hansen.

Næstved Herlufsholm spiller igen lørdag en »lettere« træningskamp mod Solrød FC.

Stemmer du til kommunalvalget i år?