12. juli 2020
Amerikanske Rob Marberry spillede sin første hjemmekamp for Team FOG Næstved og fik en afgørende rolle, da han tippede et kikset skud fra Carlos Mateo i kurven. I det hele taget viste Marberry stærke takter under kurven og glædede sig over at vise sine evner foran eget publikum. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Amerikanske Rob Marberry spillede sin første hjemmekamp for Team FOG Næstved og fik en afgørende rolle, da han tippede et kikset skud fra Carlos Mateo i kurven. I det hele taget viste Marberry stærke takter under kurven og glædede sig over at vise sine evner foran eget publikum. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gysersejr over ulveflokken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gysersejr over ulveflokken
Sport Sjællandske - 14. november 2019 kl. 21:49
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Umiddelbart skal et Pro B-hold være en rimelig overkommelig opgave for et Pro A-hold som Team FOG Næstved i basketligaen.

Men det var ingenlunde tilfældet, da Wolfpack fra BMS Herlev var på besøg torsdag aften medbringende en fanklan med sang og trommer.

De københavnske »ulve« var endda uden profilen Chanan Colman, der efter sigende var på ferie (!) uden at Wolfpack-ledelsen dog kunne bekræfte noget som helst, men resten af koblet kunne godt byde den sydsjællandske andeflok op til dans. De har da også tidligere vist, at de kan være med blandt A-holdene ved eksempelvis at slå Svendborg.

I hvert fald kunne de være med langt hen af vejen. Og især i anden periode, hvor udnyttede alle værternes fejl og selv var skarpe, når de fik chancerne.

Wolfpack vandt perioden 25-16 og bragte sig på den måde foran ved pausen, efter at Team FOG Næstved var startet bedst og skudt sig i front efter første periode.

Sydsjællænderne er også i en opbyggende fase, hvorfor det logisk nok stadig er urytmisk og delvist usammenhængende, hvad coach Arnel Dedic' tropper foretager sig.

Der var samtidig hjemmebanedebut til den lille guard Jahmal Jones og center Rob Marberry og specielt sidstnævnte indledte stærkt og sagde blandt andet »Hello« til hjemmepublikum med et kraftfuldt dunk. Og han skulle også senere få en afgørende rolle.

Jones viste hen af vejen, at han også besidder kvaliteter. Et godt drive, og ganske imponerende rebounds af den lille amerikaner, men han og holdkammeraterne havde svært ved at sætte gæsterne af med mange fejl og spil tilbage på egen halvdel.

Kaptajn Carlos Mateo forsøgte ellers ihærdigt med især nogle flotte tre-point-scoringer. Evan Fitzner præsterede også to af slagsen som start på tredje periode og Mateo fulgte op med endnu én. Det lignede et »run« af hjemmeholdet, og specielt da det bragte sig foran 64-56 inden sidste periode.

Wolfpack var dog langt fra slået og med fire minutter tilbage udligner de til 71-71.

Det skulle vise sig at blive til en gyser af en afslutning.

42 sekunder før tid er stillingen 77-77 med Team FOG Næstved på bolden. Rob Marberry viser klassen og tager ansvar, da han tipper et kikset skud fra Mateo i kurven og gør det til 79-77 med 19 sekunder tilbage.

I næste ulve-angreb bliver der begået angrebsfejl mod Carlos Mateo og så gælder det »blot« om at holde på bolden i 12 sekunder. Hurtigt bliver Evan Fitzner fejlet, men han scorer sikkert på sine to straffekast.

Gæsterne formår ikke at komme yderligere til kurven, og så ender det hele med en smal, men varmende sejr på 81-77.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?