29. oktober 2020
Nicolai Gylling Olsen (8) har gjort det til 2-2 for Tuse. Det var bare et af hans tre mål i kampen mod Slagelse. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Nicolai Gylling Olsen (8) har gjort det til 2-2 for Tuse. Det var bare et af hans tre mål i kampen mod Slagelse. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gylling-hattrick i sejr over Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gylling-hattrick i sejr over Slagelse
Opdateret 27. september 2020 kl. 10:53
Sport Sjællandske - 26. september 2020 kl. 18:44
Af John Ringstrøm

Allerede efter 14 sekunder lå bolden bag Slagelse-keeper Jonas El-Beltagi, og manden bag Tuses chokføring var Nicolai Gylling Olsen, der senere skulle vise sig at være stærkt medvirkende til Tuses sejr på 4-2.

Den væmmelige start kom Slagelses 2. divisionsreserver sig dog pænt over og ved pausen var hjemmeholdet foran 2-1. Først udlignede Philip Jensen efter godt 20 minutters spil og 10 minutter senere var det altid farlige Martin Ahlgren, der udnyttede en fin pasning fra Adam Kolberg til at bringe Slagelse i front.

Det kunne godt være blevet til yderligere føring til værterne, men Mikkel Miltons hovedstød nøjedes med at ramme overliggeren.

Slagelseanerne stoppede dog med at spille fodbold ret kort ind i 2. halvleg, efter Ramez El-Habet ellers havde haft en fin chance, der endte i sidenettet. De nordvestsjællandske gæster overtog mere og mere, og det var ikke ufortjent, at Gylling udlignede, da han trak ind i banen fra venstre og flot drejede bolden i mål cirka midt i halvlegen.

Tuse-angriberen Jesper Friis Halling gjorde det kort efter til 3-2 og i tillægstiden fuldendte Nicolai Gylling så sit hattrick til slutresultatet.

Sjællandsserien
Slagelse B&I - Tuse: 2-4 (2-1)

0-1: Nicolai Gylling Olsen (1)
1-1: Philip Jensen (21)

2-1: Martin Ahlgren (31)
2-2: Nicolai Gylling Olsen (66)

2-3: Jesper Friis Halling (71)
2-4: Nicolai Gylling Olsen (91)

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?