25. oktober 2021
Mathias Gryning kørte sig til sejr i DM-finalen i motocross på Nisseringen og tog samlet bronzemedalje i sin sidste sæson.

Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Mathias Gryning kørte sig til sejr i DM-finalen i motocross på Nisseringen og tog samlet bronzemedalje i sin sidste sæson. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gryning sluttede med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gryning sluttede med manér
Sport Sjællandske - 20. september 2021 kl. 10:53
Af John Ringstrøm

Da der søndag blev kørt DM-finale i motocross på Nisseringen, var det også værtsklubbens Mathias Grynings sidste løb.

Den 25-årige cross-kører fra Sørbymagle har nemlig valgt at indstille karrieren, og han kunne ikke have valgt at gøre det på bedre måde end ved at finde den syvende og sidste afdeling i kampen om det danske mesterskab i »kongeklassen« MX1.

Gryning blev godt nok »kun« nummer fire i første heat, men tog sejren i andet heat og dermed også den samlede sejr på dagen. I den samlede stilling sikrede Næstved-køreren sig bronze i klassen, hvor Nichlas Bjerregaard fra Han Herred genvandt DM-titlen og med Glen Meier fra Randers på andenpladsen.

Finaleafdelingen stod dog i Næstved Motorklubs navn, for Benjamin Strate, som ellers er stoppet på højeste plan, deltog og blev henholdsvis nummer tre og to i de to heats. Oldboys-køreren endte dermed på en samlet tredjeplads på dagen.

I MX2 var der også lokal triumf, da unge Magnus Smith tog den samlede sejr på dagen efter en første- og en tredjeplads. I den samlede DM-stilling tog Næstved-køreren bronze, mens klassen blev vundet af Randers-køreren Nicklas Haagensen, der overhalede Kenneth Kaalund fra Aalborg med et enkelt point.

I dameklassen løb Sara Andersen fra Svendborg med dagens sejr og det samlede guld.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?