23. september 2020
Krystian Jensen blev skadet i anklen allerede efter 30 sekunder. Skaden blev gradvist værre, så Korsør/Tårnborg fik ikke så meget glæde af den normalt gennembrudsstærke bagspiller. Foto: Claus Rasmusen
Krystian Jensen blev skadet i anklen allerede efter 30 sekunder. Skaden blev gradvist værre, så Korsør/Tårnborg fik ikke så meget glæde af den normalt gennembrudsstærke bagspiller. Foto: Claus Rasmusen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø vandt ujævn forestilling i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø vandt ujævn forestilling i Korsør
Sport Sjællandske - 17. januar 2020 kl. 22:05
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På torsdag mødes Korsør/Tårnborg og Furesø Håndboldklub i 4. runde af mændenes pokalturnering, men de to hold gjorde ikke ligefrem god reklame for det opgør, da de tørnede sammen i 2. division fredag aften.

Efter 60 rodede minutter i Storebæltshallen kunne gæsterne glæde sig over en sikker sejr på 23-16, mens værternes håb om at lægge afstand til nedrykningsstregen foreløbig er sat på pause.

Furesø var foran i 58 minutter og 45 sekunder, og det mest bemærkelsesværdige var sådan set, at kampen var lige ved at bilve spændende midt i anden halvleg.

Ved pausen var Furesø foran 13-9, og da Buster Lammert scorede på kontra til 15-10 fem minutter inde i anden halvleg, var gæsterne stadig i fuld kontrol.

Hjemmeholdets chance for et comeback blev ikke bedre af, at playmaker Krystian Jensen humpede rundt med en skadet fod, og at Jannick Brandt blev vist ud i to minutter.

Da vestsjællændernes stregspiller Frederik Mortensen kastsede sig og nåede en håbløs kontra-aflevering helt nede i hjørnet, lod fighterånden dog til at smitte af på holdkammeraterne.

Pludselig tog forsvaret fat, keeper Mikael Jensen fandt en stribe redninger frem og to langskudsmål af Johannes Larsen bragte Korsør/Tårnborg et par skridt i den rigtige retning.

Furesøs træner Søren Bach sendte Anders Friis Heiberg må mål i stedet for den tidligere Korsør-spiller Martin Knudsen, og det var en rigtig god idé.

I sin allerførste aktion reddede keeperen en kontra- afslutning fra Johannes Larsen, og da Furesøs Anton Jensen på det næste angreb satte en stopper for otte minutters scoringspause med en afslutning, der lige akkurat kunne krybe over målstregen, forsvandt spændingen igen.

I hvert fald til på torsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?