27. juli 2021
VK Vestsjællands træner Rolf Meegdes glæder sig over, at både Oliver Pihl og Jordan Darlington testede negativ for corona. Alligevel er vestsjællændernes kamp mod Gentofte udsat - på grund af virus hos modstanderne. Foto: Christina Hesselholt/VK Vestsjælland
VK Vestsjællands træner Rolf Meegdes glæder sig over, at både Oliver Pihl og Jordan Darlington testede negativ for corona. Alligevel er vestsjællændernes kamp mod Gentofte udsat - på grund af virus hos modstanderne. Foto: Christina Hesselholt/VK Vestsjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere ligakampe udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere ligakampe udsat
Sport Sjællandske - 30. oktober 2020 kl. 11:02
Af Claus Rasmussen

Midt i sidste uge stod VK Vestsjællands herrer foran et hårdt program med fire kampe på 10 dage, men ingen af dem bliver til noget i denne omgang.

Først blev en pokalkamp mod Frederiksberg og en Vollleyligakamp mod Middelfart udsat på grund af frygt for coronavirus hos to af vestsjællændernes spillere, og derefter blev opgøret mod Marienlyst skubbet på grund af regeringens corona-restriktioner.

Det nye forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer gjorde det umuligt at spille volleyball, men onsdag blev alle kampe i landets bedste sportsrækker undtaget - deriblandt Volleyligaen for både mænd og kvinder.

Dermed var lørdagens dobbeltarrangement mellem Gentofte og VK Vestsjælland tilbage på programmet, men det varede ikke længe. Volleyball Danmark meddeler nemlig på sin hjemmeside, at flere spillere fra Gentofte er smittet med COVID-19, og derfor er klubbens kampe udsat.

- Det er da lidt irriterende. Man prøver jo at arrangere træningen i forhold til hvornår, man skal spille kamp. Nu har jeg forberedt mig på fire modstandere, og så skal vi ikke spille mod dem alligevel, siger VK Vestsjællands herretræner Rolf Meegdes, der er ved at indstille sig på et langt sejt træk i slutningen af året.

- Vi risikerer at få otte kampe på tre-fire uger. Vi sørger for at holde nogle pauser til træning, så det skal nok gå. Men det kan da godt være, at vi ikke når at være 100 procent taktisk forberedt til alle kampene, siger Rolf Meegdes.

Næste dyst for VKV's herrer er den udsatte pokalkamp mod Frederiksberg, der - måske - skal spilles onsdag 4. november, mens næste ligakamp er lørdag 7. november mod Marienlyst.

VK Vestsjællands kvinder kan også holde fri lørdag på grund af situationen i Gentofte, og kan i stedet se frem til en udekamp i Køge tirsdag 3. november.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?