21. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerde sejr af fire mulige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerde sejr af fire mulige
Sport Sjællandske - 08. februar 2020 kl. 17:25
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse B&Is 2. divisionshold har fået en forrygende start på vinterens træningskampe med tre sejre i tre kampe og den stime fortsatte lørdag middag, hvor divisionskollegerne fra Skovshoved kom og fik ørerne i maskinen på kunstbanen.

Den fjerde sejr i træk kom i hus med en sejr på 2-0 i et opgør, hvor vestsjællændernes defensiv ikke for alvor blev testet og hvor offensiven gjorde det fint med to scoringer, men dog alligevel retfærdigvis nok scorede en anelse for lidt.

Slagelseanerne styrede stort set begivenhederne fra start til slut, men det var først midt i 1. halvleg på den første, rigtig store chance, de kom foran. En stærkt spillende Cagri Erdem på den centrale midtbane fik ekspederet en bold videre til den næsten nybagte kontraktspiller Martin Jensen, som var alene med Skovshoveds keeper og sikkert gjorde det til 1-0.

Hen mod pausen havde Erdem selv en fin chance med sit venstreben efter et hjørnespark, men skuddet blev blokeret tæt ved mållinjen af hans liggende holdkammerat Martin Ahlgren.

I pausen skiftede cheftræner Ulrik Balling ud på fire positioner og selv om niveauet dalede en anelse, havde værterne stadig kontrol over kampen. Det blev også til et par gode muligheder ved blandt andre indskiftede Rasmus Grosen, der kom ind på højrekanten og til baglinjen et par gange.

Der skulle dog en foræring til af »skovsernes« keeper, før det blev 2-0. Han tabte et hjørnespark ned for fødderne af Isaack Kannah, der resolut sparkede den i kassen.

Martin Jensen var lidt senere tæt på 3-0 efter en fornem dribletur, men hans afslutning sad i sidenettet.

I den anden ende kom gæsterne blot frem til to forholdsvis store chancer, men deres skarphed var i høj grad en mangelvare. Og ellers stod Slagelse-forsvaret med Nicklas Venzel og den tilbagevendte Nikolaj Rasmussen, tidligere Ringsted, ganske solidt foran Oliver Foss i målet.

Træningskamp
Slagelse B&I - Skovshoved: 2-0 (1-0)

1-0: Martin Jensen (23)
2-0: Isaack Kannah (55)

Har debatten om sexisme taget overhånd?