20. april 2021
Ksaeper Mertz og- Næstved tabte for anden gang i træk. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Ksaeper Mertz og- Næstved tabte for anden gang i træk. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde vandt sneboldskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde vandt sneboldskamp
Sport Sjællandske - 05. april 2021 kl. 15:10
Af John Ringstrøm

Med et kvarters afbrydelse på grund af kraftigt snefald efter en lille times spil lykkedes det gæsterne fra FC Roskilde at score det afgørende mål i 2. divisionskampen 2. påskedag.

De to mandskaber scorede en enkelt gang hver, inden snestormen satte ind, og også en enkelt gang hver efter. Det lignede derfor en meget passende 2-2, men gæsterne fik afgjort det hele til sidst i et rodet opgør.

Roskildenserne kom foran efter godt en halv times spil, da Magnus Hansen tørt satte et fladt skud ind ved nærmeste stolpe, mens Næstved-keeper Nicklas Dannevang bare kunne stå og se til.

Føringen holdt til pausen, men godt fem minutter efter sideskift var Christoffer Thrane på pletten for hjemmeholdet, da han kom først på et indlæg fra den tidligere Roskilde-spiller Abdoulie Njai.

Herefter kom sneen snigende til en start, men satte over i et kæmpe snedække, så alt bare var hvidt. Dommeren fløjtede af og gav holdene 15 minutters pause. Minuttet efter de kom på banen, scorede Magnus Hansen for gæsterne igen.

Spillet var absolut ikke prangende fra nogen af siderne, men det lykkedes Næstved-anfører Jesper Christiansen at banke en ripost efter et hjørnespark ind til 2-2.

Tæt på lukketid fik Monday Etim så sneget bolden forbi Dannevang efter lidt snorkeri i Næstved-forsvaret.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?