20. juni 2021
Daniel Kolberg (forrest i den røde trøje) havde fået chancen fra start mod AB. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Daniel Kolberg (forrest i den røde trøje) havde fået chancen fra start mod AB. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Energien manglede hos Slagelse B&I

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Energien manglede hos Slagelse B&I
Sport Sjællandske - 10. maj 2021 kl. 14:06
Af Niels Nedergaard

Søndagens nederlag i fodboldens 2. division på 0-1 til AB var Slagelse B&I-træner Zouher Abdullatif naturligvis ikke helt tilfreds med. Han manglede specielt den energi, han havde efterlyst på forhånd.

- Man kan vist roligt sige, at jeg er skuffet. Det var slet ikke det scenarie, som jeg drømte om, da jeg stod op i morges. Jeg savnede noget energi i de første 45 minutter, og jeg savner, at vi er mere afklarede i de ting, som vi vil. Pilen peger kun en vej, og det er på mig. Vi var for passive i dag, og det skal vi have snakket sammen om, hvordan vi løser, sagde cheftræneren.

Det var Slagelses første kamp foran eget hjemmepublikum efter corona-nedlukningen, der har betydet, at holdets fans har måttet længes i evigheder efter at se bold på Harboe Arena. Derfor var Zouher Abdullatif også ekstra ærgerlig over nederlaget.

- Det betyder selvfølgelig noget for os med fans tilbage. Vi havde glædet os til den her dag, og der var nogle folk på lægterne, og vi ville også gerne have givet dem en god oplevelse på banen, for nu har de ventet så længe, men først og fremmest har vi fokus på os selv. Det er ligegyldigt, om der sidder 800 eller 2000 på tilskuerpladserne. Vi skal holde os til de ting, som vi skal på banen, lød det fra Zouher Abdullatif.

Det var dog ikke alt, der var negativt i Slagelse-lejren efter nederlaget til AB.

Til opgøret havde Daniel Kolberg fået chancen fra start, og han var efter kampen glad for at have fået chancen af Zouher Abdullatif, mens han samtidig gav sin cheftræner ret i, at holdet manglede noget energi inde på grønsværen.

- Som hold synes jeg, at vi i den første halve time var ret presset. Jeg ved ikke, om vi ikke holder os til gameplanen, eller hvad der sker, men vi sidder langt væk fra vores markeringer, og vi falder for langt tilbage, men jeg synes, at vi får rettet lidt mere op på det efter den halve time, sagde kantspilleren efter kampen, inden han satte et par ord på sin egen indsats.

- Det var dejligt og anderledes at få chancen i forhold til at spille i sjællandsserien. Jeg får en lidt anden rolle her, for jeg falder lidt mere tilbage i banen, og det kræver dobbelt så meget løbearbejde, men jeg synes, det gik fint, og det gælder bare om at få nogle flere minutter, så man også vænner sig til det hele, fortalte Daniel Kolberg.

Netop det store løbepensum og hårde arbejde har måske været udslagsgivende for, at Daniel Kolberg søndag fik chancen fra start. I hvert fald havde træner Zouher Abdullatif ros til overs for kantspilleren.

- Når du ser nogle gode præstationer på træningsbanen, så bliver jeg som træner også nødt til at belønne det, og Daniel har gjort det rigtig godt i en del uger og har været med på bænken uden dog at få lov til at spille, sagde Zouher Abdullatif, inden han knyttede en sidste kommentar til sin kantspiller.

- Jeg er totalt ligeglad med, om man har spillet 500 kampe eller to kampe. Daniel er en af truppens bedste spillere, og det skal vi have omsat på den lange bane, så det glæder jeg mig til at arbejde med, lød de afsluttende ord fra Slagelse-træneren.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?