15. juni 2021
Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen (t.v.) og Peter Andersen, direktør for Frede Andersen & Søn er begge tilfredse med den nye aftale parterne har indgået, som gør transportfirmaet til en del af Team FOG Næstveds hovedsponsorgruppe. Foto: Team FOG Næstved
Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen (t.v.) og Peter Andersen, direktør for Frede Andersen & Søn er begge tilfredse med den nye aftale parterne har indgået, som gør transportfirmaet til en del af Team FOG Næstveds hovedsponsorgruppe. Foto: Team FOG Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en ny hovedsponsor på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Endnu en ny hovedsponsor på plads
Sport Sjællandske - 13. januar 2021 kl. 06:21
Af Simon Ydesen

Mens meget af Danmark er lukket ned på grund af COVID-19, er der gang i den på Team FOG Næstveds kontor.

For få måneder siden præsenterede man Engelsted Petersen som ny hovedsponsor. Nu får revisorfirmaet og Mærk Næstved selskab af FAS (Frede Andersen & Søn) på forsiden af Team FOG Næstveds spillertøj, hvilket er det visuelle bevis på, at man er hovedsponsor for basketklubben.

I en tid hvor det er svært for de professionelle danske sportsklubber, er det en positiv tendens, at det stadig er muligt at lave store sponsorater.

Naboerne fra Næstved Boldklub beviste tidligere på ugen også, at man har godt gang i sponsorarbejdet, da man øgede et i forvejen stort sponsorat fra Næstved Sten & Grus for de kommende to år.

For Team FOG Næstveds vedkommende er der tale om en opsigtsvækkende lang aftale med FAS, der strækker sig 3,5 år ud i fremtiden.

- Det er helt afgørende for det stykke arbejde, vi har gang i, at vi også er i stand til at lande den her slags store aftaler, som vi har gjort nu med Frede Andersen & Søn. Det giver noget tryghed i forhold til det videre arbejde. Hvis vi vil til tops, så er der brug for mere mønt, og det giver samtidig noget sikkerhed på den længere bane, at vi eksempelvis har vores hovedsponsorer på længere aftaler, siger en glad Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved.

For Frede Andersen & Søn er der naturligvis et forretningsmæssigt motiv for det nye hovedsponsorat, men der er også andre værdier i spil.

- Vi har ikke gjort så meget i sponsorater tidligere, men vi synes, at der er en god case her, som vi meget gerne vil bakke op om. Vi vil gerne skabe en mere synlig lokal profil og arbejde for at få flere opgaver lokalt, forklarer Peter Andersen, der er direktør i FAS.

Han har også sat sig tilpas meget ind i basketsporten og Team FOG Næstved til at vide, at det er et ambitiøst projekt, som virksomheden nu bliver en synlig del af.

- Jeg ser gerne, at vi er fast med i top 3 og får medaljer i hver eneste sæson, lyder det fra Peter Andersen.

Onsdag skal Team FOG Næstved for første gang have Frede Andersen & Søn på maven som ny hovedsponsor. Det bliver i en pokalkvartfinale ude mod Bears Academy.

Kampen markerer både første kamp med den seneste hovedsponsor, men det er bliver også første officielle kamp for Frederik Hougaard Nielsen, som klubben præsenterede på en længere kontrakt for mindre end en uge siden.

- Det ser vi meget frem til, og det bliver da spændende at se, hvor hurtigt Frederik finder ind i spillet og systemet, siger Andreas Larsen, der afviser, at der er en direkte sammenhæng mellem tilføjelsen af Frederik Hougaard og den nye hovedsponsor.

- Der er ikke nogen direkte sammenhæng, men det er klart, at en ny hovedsponsor på så lang en aftale, som den Frede Andersen & Søn har lavet, giver lidt bedre mulighed for at gå ud at tegne lange kontrakter med spillere, som eksempelvis Frederik Hougaard, men han er nu ikke hentet til klubben på grund af den nye hovedsponsoraftale, siger Andreas Larsen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?