21. september 2020
Alberte Velling er oppe og hænge og forsøger sig mod Tårnbys mål. Slagelse-spilleren blev topscorer med fem mål. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Alberte Velling er oppe og hænge og forsøger sig mod Tårnbys mål. Slagelse-spilleren blev topscorer med fem mål. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En halvleg til hver i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En halvleg til hver i Slagelse
Sport Sjællandske - 08. december 2019 kl. 19:47
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er endnu ikke »lykkedes« Slagelses håndboldkvinder at tabe på hjemmebane endnu i efterårets 3. division, men det var lidt for tæt på i søndagens opgør mod Tårnby HK.

Det kunne dog også være gået til værternes fordel, hvis Alberte Vellings skud fire sekunder før tid var gået ind i stedet for at ramme stolpen, men alt i alt er Slagelse-træner Sebastian Hedemann glad for, at det trods alt blev til ét point.

- Som kampen udvikler sig, skal vi være tilfreds med ét point. Tårnby brænder et straffekast med 30 sekunder tilbage, da bolden studses mellem Cecilie Hansens ben og går over mål, fortæller Hedemann.

Det var også Slagelse, der scorede kampens sidste mål cirka 50 sekunder før tid på et straffekast sat ind af Katrine Glerup, og det var et mål, der sømmede et fint comeback i 2. halvleg fast.

Hjemmeholdet startede egentlig også bedst og kom foran 3-0, men så gik det i stå.

- Vi gik i stå i angrebet med for dårlige afleveringer og tempoet gik ned. Får vi ikke tempoet op i de her kampe, er vi for nemme at dække op, mener Sebastian Hedemann.

Samtidig havde Tårnby en velspillende keeper, der gjorde det svært for værternes skytter, men omvendt havde Slagelse også et forsvar, der blev særdeles stærkt i specielt 2. halvleg.

- Det blev okay i 2. halvleg, hvor vi kun lukkede syv mål ind. Stine Bierberg og Cecilie Hansen delte tiden i målet og vi fik stresset dem med vores offensive forsvar. Vi manglede dog den sidste skarphed i angrebet og smider for mange bolde væk i kontrafasen, konstaterer Slagelse-træneren.

Både spillere og træner havde dog formentlig hellere set en sejr over et af rækkens bundhold. Tårnby havde inden kampen kun vundet én og spillet én uafgjort, mens syv var tabt.

Omvendt var det slagelseanernes tredje uafgjorte kamp, mens tre er blevet vundet og fire tabt.

- Når man ikke rammer dagen i 3. division, vinder man ikke. Men vi er åbenbart gode til de spændende kampe, siger Hedemann, som kan se frem til en enkelt kamp mere inden julepausen.

Den finder sted søndag mod HIK og igen hjemme i Spar Nord Arena, hvor der efterhånden er »garanti« for Slagelse-point.

3. division, kvinder Slagelse - Tårnby: 20-20 (10-13)

Målscorere for Slagelse: Alberte Velling 5, Katrine Glerup 4, Katrine Thomsen 3, Stine Dieu, Ida Albæk, Ida Kofoed hver 2, Sara Holst og Mathilde Dyhr hver 1.

Har debatten om sexisme taget overhånd?