8. juli 2020
Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Divisionstrup ramt af corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Divisionstrup ramt af corona
Sport Sjællandske - 23. juni 2020 kl. 08:27
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelses 2. divisionshold i fodbold kæmper i disse uger for at bevare pladsen i 2. division, men den mission er i den grad blevet vanskeliggjort på grund af et corona-tilfælde i Slagelse-truppen.

Sjællandske er bekendt med identiteten på den covid-19-ramte spiller. Han var ikke en del af Slagelses kamptrup i weekendens sejr over Næsby, men da den pågældende spiller har trænet sammen med resten af Slagelse-truppen, er man gået i gang med at tage sine forholdsregler.

- Da vi blev bekendt med, at vi havde en smittet spiller lørdag aften, så fik jeg travlt med at ringe rundt. Søndag fik vi alle spillere og ledere testet, og så er vi ellers gået i gang med at få svar, siger Slagelses cheftræner Ulrik Balling.

Da Sjællandske var i kontakt med Slagelse-lejren mandag eftermiddag var der ikke tikket positive testsvar ind.

Det helt store spørgsmål er nu, hvor mange spillere man kan få clearet til at spille onsdagens meget afgørende udekamp mod Vejgaard.

- Ja det er et godt spørgsmål. Det må vi se på. Lige nu har jeg ikke noget større overblik over situationen. Jeg ved, at vi har fået alle mand testet, og jeg ved, at nogle skal testes igen tirsdag, og så håber vi, at de kan nå at få svaret på den anden test for de spillere, der skal testes anden gang, siger Ulrik Balling.

Lige nu går Slagelse-træneren rundt og krydser fingre for, at hans trup ikke bliver lagt ned af en kollektiv coronavirus, og skulle det være tilfældet er han ikke helt klar over, hvad spillereglerne er i forhold til en udsættelse af kampen.

- Vi er i tæt dialog med Divisionsforeningen, men det er svært at sige noget om på nuværende tidspunkt. Lige nu kan vi kun afvente og se, om vi har fået det isoleret til blot et enkelt tilfælde i truppen, eller om vi bliver hårdt ramt, siger Ulrik Balling.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?