21. september 2020
Tue Harrebye scorede otte gange for Dianalund/Tersløse, men det var ikke nok til sejren på Falster. Foto: Per Christensen
Tue Harrebye scorede otte gange for Dianalund/Tersløse, men det var ikke nok til sejren på Falster. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dianalund/Tersløse havde godt fat i topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dianalund/Tersløse havde godt fat i topholdet
Sport Sjællandske - 01. december 2019 kl. 21:56
Af John RIngstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprykkerne fra Nykøbing Falster har været ret så suveræne i denne håndboldsæson med otte sejre i ni 3. divisionskampe.

Det blev også til den niende sejr, da gæsterne fra Dianalund/Tersløse blev besejret med tre mål i søndagens opgør, men favoritterne måtte kæmpe for det.

- Vi spiller en rigtig fin kamp, men vi har en følelse af, at der er perioder af 2. halvleg, hvor kendelserne ikke går vores vej. Vi er ellers oppe og er kun bagud med et enkelt mål et par gange i løbet af halvlegen, siger Dianalund/Tersløses træner Dennis Jensen.

Hans mandskab leverede specielt en flot forsvarskamp med gode målmænd i buret.

- Selv om Nykøbing laver 28 mål, står vi godt i forsvaret og vores keepere er gode. Det er angrebet, der halter lidt, og derfor scorer de en del på kontra, konstaterer Dennis Jensen.

Angrebsmæssigt havde gæsterne problemer med at holde tempoet.

- Når vi kommer i fart og vores krydsspil kører, fungerer det fint. Men når man går ned i tempo, straffer de det. Men vi spillede superfint og især vores overtal og også syv mod seks var fint. Mod mange andre hold havde vi vundet med den præstation, mener Dennis Jensen, der måtte indkassere det fjerde nederlag med sit hold i denne sæson.

- Vi har spillet fint mod de to tophold, Hvidovre og Nykøbing, som er stukket af, og dem har vi tabt til. Så burde vi ikke have tabt til Lammefjorden og Jernløse. Men vi kan bruge det fremadrettet. Det har givet noget tro på tingene. Vi er stadig sårbare på bredden. Vi har fem hjemmekampe ud af de næste seks, så jeg håber, det vender nu, siger træneren.

3. division, mænd
NFH - Dianalund/Tersløse: 28-25 (12-11)

Mål for Dianalund/T.: Thomas Larsen 9, Tue Harrebye 8, Rasmus Larsen og Johan Egebjerg hver 3, Karsten Valbjørn og Michael Nielsen hver 1.

Udvisninger:
4-6
Rødt kort: Mathias Olsen, NFH (56)

Har debatten om sexisme taget overhånd?