21. september 2020
Thomas Lüstermann stod med en redningsprocent på 28. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Thomas Lüstermann stod med en redningsprocent på 28. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dianalund-nederlag som en kopi af Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dianalund-nederlag som en kopi af Danmark
Sport Sjællandske - 08. december 2019 kl. 19:47
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund/Tersløses håndboldmænd havde tilsyneladende planlagt at kopiere de danske håndboldkvinders VM-kamp mod Norge, for kampforløbet var nogenlunde identisk i Stenlille-hallen hjemme i 3. divisionskampen mod FIF.

Værterne spillede en rigtig god første halvleg og var undervejs foran med tre-fire stykker, hvilket udmundede i en pauseføring på fire. Det var sågar noget bedre end »de rød/hvide« ovre i Japan, men Dianalund/Tersløse kunne ikke holde kadancen efter pausen.

- Vi brænder lidt for meget og laver ALT for mange tekniske fejl i anden halvleg. Det straffer FIF, erkender vestsjællændernes træner Dennis Jensen.

Det betød også, at hjemmeholdets keepere, Thomas Lüstermann og Christian Overgaard, ikke fik fat i ret meget, og så hev københavnerne sejren på to mål hjem.

- Det er klart de tekniske fejl, der bliver afgørende og dem skal vi minimere, hvis vi skal slå nogen. Der var flere okay præstationer, men ingen der stak helt ud, mener Dennis Jensen.

3. division, mænd
Dianalund/Tersløse - FIF: 25-27 (15-11)

Mål for DTH: Tue Harrebye 6, Rasmus Larsen 4, Simon Buch 4 (1), Thomas Larsen og Michael Brogaard hver 3, Karsten Valbjørn og Jano Wad 2, Johan Egebjerg 1.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?