26. maj 2020
Natasja Akselsen spillede en flot kamp for Næstved Herlufsholm og blev topscorer med seks mål. Det hjalp dog ikke alverden, for sydsjællænderne tabte alligevel sæsonpremieren mod Ollerup/Skerninge med et enkelt mål.Foto: John Ringstrøm
Natasja Akselsen spillede en flot kamp for Næstved Herlufsholm og blev topscorer med seks mål. Det hjalp dog ikke alverden, for sydsjællænderne tabte alligevel sæsonpremieren mod Ollerup/Skerninge med et enkelt mål.Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det så sort ud med premiere-afslutningerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det så sort ud med premiere-afslutningerne
Sport Sjællandske - 20. september 2019 kl. 12:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig blev gulvet i den gamle Næstved Hal 1 malet sort og gråt, så det er klar til Team FOG's kampe i Basketligaen.

Den tydelige basketball-bane kan gøre det en smule vanskeligere at orientere sig på håndboldbanen, men ifølge træner Kim Kærgåard var det ikke derfor Næstved Herlufsholms kvinder tabte sæsonpremieren i 3. division på den »nye« hjemmebane.

- Jeg tror ikke, man brænder sine afslutninger, bare fordi målfeltet er sort..., siger han efter nederlaget på 20-21 mod fynske Ollerup/Skerninge.

Det så nu ellers sort ud med afslutningerne fra sydsjællænderne.

- Vi scorer 19 mål, men har vel yderligere 20 oplagte chancer. Forsvarsspillet og angrebsåbningerne så fint ud og er absolut godkendt, men vi er for ukoncentrerede i afslutningsfasen, siger Kim Kærgård.

Træneren kunne dog glæde sig over, at Natasja Akselsen, der er kommet tilbage fra Slagelse, havde skruet skudarmen bedre på end holdkammeraterne.

- Hun spiller en fremragende kamp og scorer seks mål selv om hun har været syg med influenza, siger Kim Kærgaard, der også noterede fint spil af den tidligere Dalby-keeper Luna Froholdt i målet.

Smed føring i slutfasen
Trods de generelle scoringsproblemer var Næstved Herlufsholm foran med to mål fire minutter før tid, men smed altså de to point i slutfasen.

- Vi manglede lige det sidste, men sæsonen er lang, siger en optimistisk Kim Kærgaard, der glæder sig til at få hårdtskydende Amalie Kold tilbage efter en skulderskade.

Og så ser han også frem til, at få lidt mere styr på de nye modstandere i den jysk-fynske pulje, som sydsjællænderne havnede i efter lodtrækning.

- Fredag aften tager jeg til Fyn og ser to hold, lørdag skal jeg være med til vores egen Næstved Storcenter Cup, og søndag skal jeg ud og se lidt mere håndbold, siger Kim Kærgaard.

Næste kamp for Næstved Herlufsholms kvinder er lørdag 28. september på udebane mod Ribe.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?