24. juni 2021
Herlufsholm-kvinderne er nu halvvejs fra officielt at kunne kalde sig Næstved Herlufsholm Fodbold fra næste sæson. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Herlufsholm-kvinderne er nu halvvejs fra officielt at kunne kalde sig Næstved Herlufsholm Fodbold fra næste sæson. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det halve ja til overbygning er i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det halve ja til overbygning er i hus
Sport Sjællandske - 29. maj 2021 kl. 06:39
Af John Ringstrøm

Hele foråret har Herlufsholms 1. divisionskvinder spillet under nye forhold i Næstved IF (NIF) og senest på stadion i Næstved med det mål for øje, at holdet indgår i en formaliseret overbygning med netop Næstved efter sommerferien.

Det projekt kom formelt noget tættere på virkelighed, da det torsdag aften var til afstemning på generalforsamlingen i Næstved IF.

- Det blev énstemmigt vedtaget. Der var kun positive spørgsmål og kommentarer om samarbejdet, siger en glad NIF-formand Christian Wennicke.

Dermed mangler kun en afstemning i HG Fodbold 14. juni, og her håber Wennicke selvklart på et ligeså positivt resultat.

- Nu har vi klubbens opbakning til at etablere et historisk samarbejde mellem de to klubber. Og jeg kan ikke forestille mig andet, end at HG også vil tilslutte sig, så vi kan redde kvindefodbolden i Næstved, konstaterer Wennicke.

Det sydsjællandske hold kæmper i øjeblikket i toppen af 1. divisions slutspil, hvor det ligger på andenpladsen med fire og en halv kamp igen. En halv, fordi det mangler at spille 2. halvleg af den tordenvejrs-afbrudte udekamp mod BSF.

De to bedste i rækken spiller i den kommende sæson i den landsdækkende 1. division.

- Formået er jo på sigt, at vi vil op på øverste hylde. Og det skal vi gøre sammen. Vi sikrer også, at de stærke kræfter, der er samlet om teamet, bliver båret til talentudviklingen i Herlufsholm, hvor de altid har været gode til det, og så vi kan understøtte det, siger Wennicke, der har arbejdet med projektet siden oktober.

- Jeg har brugt mange af mine vågne timer på det, og jeg er stolt af, hvor vi er nået til, konstaterer han.

ring

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?