27. september 2021
Opgøret mellem Haslev og Slagelse var ganske lige de første 75 minutter, men i det sidste kvarter satte vestsjællænderne tingene grundigt på plads. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Opgøret mellem Haslev og Slagelse var ganske lige de første 75 minutter, men i det sidste kvarter satte vestsjællænderne tingene grundigt på plads. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der var godt gang i grillen i Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var godt gang i grillen i Haslev
Sport Sjællandske - 12. september 2021 kl. 21:47
Af Claus Rasmussen

En del af fodboldspillerne på Slagelses sjællandsseriehold fejrede lørdagens udesejr på 4-1 med en gratis overskudspølse fra grillen på Haslev Stadion.

Imens »grillede« Haslev-spillerne sig selv og hinanden bag lukkedes døre i omklædningrummet. Længe.

- Det var der vist behov for efter en halvskidt start på sæsonen..., siger anfører Mathias Faldborg.

Efter fire spillerunder er Haslev næstsidt i rækken med kun et point, og humøret er derefter hos de østsjællænderne, der nok hellere vil stille sulten med sejr end med en pølse.

- Vi er inde i en negativ spiral, og når man så møder lidt modstand, går det galt. Det er bare sådan, at sejre og point givfer motivation, og den har vi ikke lige nu, siger Mathias Faldborg.

- Det er ikke noget, vi kan bruge 100 procent som undskyldning, men der er tre-fire spillere, der enten er stoppet eller ude med skader. Så truppen er lidt tynd, og vi mangler kvalitet på vigtige poster i begge ender, så der er ikke så meget at skyde med. Men vi må op på arbejdshesten igen, og så skal vi nok få skrabet de point sammen, som vi har brug for. Det plejer vi jo.

Afgjort i det sidste kvarter
Mod divisionsreserverne fra Slagelse kunne Haslev-spillerne gøre sig forhåbninger om point i cirka 75 minutter.

Gæsterne startede ganske vist klart bedst, men værterne fik stille og roligt arbejdet sig ind i opgøret, og ved pausen var stillingen stadig 0-0.

Godt et kvarter inde i anden halvleg kom Slagelse dog foran på mål af Cömert Aga, men bare to minutter senere udlignede Micas Engelhardt Holm for Haslev, og så var troen tilbage. I 12 minutter.

I det 76. minut gik Haslev-keeper Lukas Meng nemlig fejl af et indlæg, og så kunne Emil Frandsen uhindret heade Slagelse foran 2-1.

Bare fire minutter senere blev det 3-1 til vestsjællænderne, da Cömert Aga var hurtigere end både Haslev-forsvaret og linjedommerens offside-opfattelse, og kort efter kunne det være blevet 4-1, men Jens-Victor Madsens afslutning blev reddet på stregen.

I den anden ende havde Haslev ikke meget at byde på. En enkelt stor chance blev det dog til. Niklas Søndergaard tvang Slagelse-keeper Jonas El-Beltagi til en redning, og riposten havnede hos Malte Pedersen, der ramte toppen af overliggeren.

I slutfasen skiftede Slagelses træner Cagri Erdem sig selv på banen, og på kampens sidste spark gjorde han det til 4-1 for gæsternes. Direkte på frispark.

- Jeg har jo lavet nogle frisparksmål i karrieren, og jeg fik lov af drengene til at sparke, siger Cagri Erdem med et grin.

Trænerens scoring var dog bare en sjov bonus i en kamp, hvor Slagelse-holdet fik revancheret de seneste to nederlag på 1-7 og 1-4.

- Kampen bølger lidt frem og tilbage, men efter vi scorer til 2-1, får vi mere og mere overtaget, og pladsen begynder at komme. Det var vigtigt, at vi fik rejst og fik følelsen af sejr igen, siger Cagri Erdem.

Stemmer du til kommunalvalget i år?