17. juni 2021
Jesper Christiansen og resten af Næstved-holdet fik ikke scoret, og derfor endte det 0-0 mod AB. Foto: Jens Wollesen
Jesper Christiansen og resten af Næstved-holdet fik ikke scoret, og derfor endte det 0-0 mod AB. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Defensiven imponerede mens offensiven skuffede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Defensiven imponerede mens offensiven skuffede
Opdateret 14. september 2020 kl. 10:37
Sport Sjællandske - 13. september 2020 kl. 15:22
Af Simon Ydesen

Næstved har meldt ud, at man vil hurtigst muligt tilbage til 1. division. Derfor vil man meget gerne rykke op i denne sæson. I sig selv en fin udmelding, men når man ser på søndagens opstilling og indsats mod AB, kan oprykning virke som lettere urealistisk drøm.

Næstved virkede i den grad som et tandløst mandskab uden en klar ide om, hvordan man skulle score det mål, der kunne vinde kampen mod AB.

Faktisk indtraf Næstveds bedste mulighed i det andet minut, da Christoffer Thrane efter lidt sløset forsvarspil fra AB slap fri, men Thranes forsøg på at lobbe bolden i mål var ligeså sløset, og så var Næstveds eneste store chance forspildt.

Havde de medrejsende Næstved-fans vidst det, kunne de have sparet sig selv for halvanden times fodboldmæssig ørkenvandring.

Først i kampens overtid opstod der en hovedstødschance til Eric Zotorvie, men hovedstødet viste sig at være ganske ufarligt.

Det er tydeligt, at Næstved endnu ikke har et holdbart og fasttømret spilkoncept, så skal der ske noget offensivt, så skal det være en tilfældighed eller en dødbold, der skal gøre det for de grønne, som mod AB langt fra spillede med et topholds autoritet. Faktisk ville det ikke have været ufortjent, hvis AB havde snuppet sejren. AB bed godt fra sig, men ligesom Næstved kneb det med chanceproduktionen for det unge hjemmehold, der havde de to tidligere Næstved-spillere Rasmus Grosen og Christian Enemark med. Sidstnævnte var blandt akademikernes bedste.

Næste opgave for Næstved bliver en kamp mod HIK på fredag.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?