24. oktober 2021
Morten Porsborg har haft store problemer med skuldrene i mange år. Og han har også haft sat karrieren på stand-by på grund af skader. Men nu er han tæt på at være i form igen til Dalbys 2. divisionshold. Foto: Thomas Olsen
Morten Porsborg har haft store problemer med skuldrene i mange år. Og han har også haft sat karrieren på stand-by på grund af skader. Men nu er han tæt på at være i form igen til Dalbys 2. divisionshold. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalby som drillepinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalby som drillepinden
Sport Sjællandske - 22. september 2021 kl. 10:59
Af John Ringstrøm

Debuterede cheftræner for Dalbys håndboldmænd i 2. division, Thomas Jørgensen, glæder sig til fredagens premiere. Selv om det foregår i Bavnehøj Arena mod en forholdsvis ubekendt størrelse i skikkelse af Ajax' 1. divisionsreserver, ved han, at hans mandskab vil give den alt, hvad remmer og tøj kan holde.

- Vi glæder os helt vildt. Det er jo lang tid siden, der har været noget på spil, og det kan man godt mærke på spillerne. Men nu gælder det og vil vil være klar, siger Jørgensen, der er kommet til fra TIK-Taastrup.

Jørgensen og Dalby har som bekendt fået en »fribillet« til 2. division, selv om sydøstsjællænderne var rykket ned i 3. division. Men da der var en plads ledig i 2. division, da Roskilde sagde ja til at rykke op i 1. division, sprang man til.

- Vi ved godt, at vi vil være underdogs i alle kampe, med den fribillet vi har fået. Men vi vil sætte all-ind på, om vi ikke kan stjæle point hist og her. Jeg vurderer, at vi vil kunne drille de fleste hold under top 3, vurderer Dalby-træneren.

Han er naturligvis blevet meget klogere på sit hold, siden han startede i sommer.

- Helt klart. Det er stadig en flok gode gutter, som træner fint. De har lagt på de steder, jeg gerne ville have, og er alle fit for fight, mener jeg godt, vi kan være med. Men vi skal op og have lidt hår på brystet og vi bliver kun bedre af at spille kampe, siger Thomas Jørgensen.

Træneren har været rigtig godt tilfreds med indsatsen i træningskampene. Her har Dalby blandt andet tabt med fire mål til Roskildes andethold og TIK-Taastrup, med tre til TSØ's andethold og med fem til IF Stadion. Til gengæld har man slået NFHs 3. divisonshold med 13 mål.

- Det bliver selvfølgelig en kæmpe prøvelse i 2. division, men truppen ser fin ud. De nye (blandt andre Rasmus Slot og Jeppe Blume, red.) er faldet godt ind, og vi er også ved at få Morten Porsborg igang igen. Det ser fornuftigt ud, mener Thomas Jørgensen, der ikke kender så meget til Ajax' andethold.

- Vi ved jo ikke rigtig, hvad de kommer med. Men jeg tror ikke, de har så mange fra førsteholdet, som spiller i weekenden, med. Det er dog nogle unge, dygtige drenge, så det kræver, at vi spiller rutineret, siger Jørgensen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?