26. september 2020
Jacob Krupsdal stod en fin kamp i Jernløse-målet og kunne til sidste juble over en kneben sejr på 27-26 over Dianalund/Tersløse Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Jacob Krupsdal stod en fin kamp i Jernløse-målet og kunne til sidste juble over en kneben sejr på 27-26 over Dianalund/Tersløse Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DTH opgiver protest over Jernløse-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DTH opgiver protest over Jernløse-sejr
Opdateret 26. januar 2020 kl. 17:25
Sport Sjællandske - 25. januar 2020 kl. 20:56
Af Claus Rasmussen

- Vil du have en øl.
Jernløses træner Christian Cramer var i det gavmilde hjørne, da han passerede Dianalund/Tersløses træner Dennis Jensen på gangen efter lørdagens 3. divisionskamp i Holdberghallen. Eller også var han bare glad.

Cramer havde hentet en kasse for at fejre sejren på 27-26 med sine spillere, men der var altså også en enkelt trøstebajer til taberen.

Dennis Jensen sagde ja tak og ønskede tillykke - selv om kampen ikke ikke var helt slut efter hans mening.

Efter en kaotisk afslutning, nedlagde DTH-træneren nemlig protest.

- Jeg er overbevist om, at hvis bolden bliver kastet over midten, så skal tiden stoppes, siger Dennis Jensen, der var utilfreds med, at sekunderne fik lov at tikke, da Jernløse kiksede et hurtigt opgiverkast efter hjemmeholdets udligning til 26-26.

Da Jernløse fik fat i bolden igen og sat den i spil, var der nemlig lige akkurat tid nok tilbage til at Jens Spørring kunne kaste sig ind over stregen og score sejrsmålet i sidste øjeblik.

- Men alle, der har set kampen ved hvem, der burde være sure. Der er intet at komme efter, og hvis det er sandt at de protesterer, så burde de finde noget at andet at bruge tiden på end håndbold, siger Christian Cramer.

Efter at have sovet på det, har DTH'erne da også besluttet at droppe protesten.

»Det var et øjebliksudbrud efter en kompleks situation i kampens afgørende fase, og vi accepterer naturligvis dommernes skøn«, skriver klubben på sin Facebook-side.

Selv om man kun så de sidste 18 sekunder af opgøret fik man mere drama, spænding og underholdning end mange andre kampe byder på i samtlige 60 minutter.

Gæsterne fra Jernløse var foran 26-25 og i boldbesiddelse, da der blev dømt for henholdende spil.

Jernløses Nicolaj Fabricius løb videre med bolden og blev til sidst tacklet af DTH's Tue Harrebye.

Dommerparret Kasper Skov Hansen og Jonas Willadsen stoppede tiden for at konferere, og de fik talt sig frem til et rødt kort til Jernløse-spilleren, straffekast til Dianalund/Tersløse og en to minutters udvisning til Tue Harrebye.

Veteranen Thomas Larsen scorede usvigelig sikkert på ellers velspillende Jacob Krupsdal og udlignede til 26-26 - inden Jernløse altså nåede at løbe med sejren alligevel.

- Vi har flere chancer for at knække dem undervejs, og i første halvleg spiller vi noget af det bedste angrebsspil, der er muligt i 3. division, siger Christian Cramer.

Ved pausen førte Jernløse 16-13, og i anden halvleg voksede føringen til 21-17, inden hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage.

- I anden halvleg var det mere enkeltmandspræstationer, men vi fik vist at vi kan vinde på en af de sværeste udebaner i rækken. Troels Jensen spiller på det højeste niveau, jeg har set i både angreb og forsvar, men der er mange, der kan roses, og jeg er stolt af drengene, siger Jernløse-træneren.

Troels Jensen blev sit holds topscorer med otte mål, og Dennis Jensen er enig i roserne.

- Troels spiller en brandkamp, og han var bare for god i første halvleg. Hvis han var det bedste, jeg har set i denne sæson, så var dommerne det dårligste. Der er ikke nogen linje, og det lader vi os frustrere af, siger Dennis Jensen, der også pådrog sig en advarsel undervejs for protester.

- Men vi taber, fordi vi ikke var gode nok. Vi rammer ikke niveauet i første halvleg, hvor vi var overmatchet i tempo og gejst. Men anden halvleg er godkendt, siger Dennis Jensen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?