29. maj 2020
Line  Christophersen (forrest) og storebror Mads dominerede singlerækkerne ved Dutch international. Foto: Claus Rasmussen
Line Christophersen (forrest) og storebror Mads dominerede singlerækkerne ved Dutch international. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christophersen blev bedst og næstbedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christophersen blev bedst og næstbedst
Sport Sjællandske - 16. april 2019 kl. 22:58
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk badminton har længe sukket efter et topnavn inden for damesingle, hvor de to eneste, aktuelt potentielle, Mia Blichfeldt og Team Skælskørs Line Kjærsfeldt, kæmper en brav kamp for at komme ind i verdens top 15.

Men det er måske på vej med stortalentet, Line Christophersen fra Dianalund.

Endnu engang satte den 19-årige vestsjællænder en tyk streg under, at hun er fremtidens navn, da hun for nylig strøg helt til tops i Dutch International. Hendes første seniortitel på det niveau, og den første større sejr efter VM-sølvmedaljen i juniorrækken ved mesterskaberne i Canada i november sidste år.

- Den betyder rigtig meget. Det er rart at få en titel på og bevise noget på seniorniveau. Og så var der også vigtige point til ranglisterne, siger Line Christophersen, der for nylig også blev dansk U19-mester i sin sidste ungdomsturnering.

Line Christophersens storebror, Mads, var ved at fuldende søskende-triumfen for Dianalund-familien, da han blev nummer to i herresingle i Holland. Den 21-årige Gentofte-spiller tabte finalen til indiske Harsheel Dani med 21-15, 12-21, 13-21.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?