7. maj 2021
Mikkel Bruun debuterer som cheftræner Herlufsholm lørdag 17. april, når Ringsted kommer på besøg i forårspremieren i sjællandsserien. Foto: Simon Ydesen
Mikkel Bruun debuterer som cheftræner Herlufsholm lørdag 17. april, når Ringsted kommer på besøg i forårspremieren i sjællandsserien. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bruun bliver træner i barndomsklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bruun bliver træner i barndomsklub
Sport Sjællandske - 12. april 2021 kl. 12:22
Af John Ringstrøm

En chance opstod og den ville Mikkel Bruun ikke lade gå fra sig.

Den 31-årige fodboldangriber på Vordingborgs danmarksseriehold har takket ja til en opgave som cheftræner for Herlufsholms sjællandsseriehold, da posten stod ledig efter Lars Frisch' afgang.

Mikkel Bruun vender dermed tilbage til sin barndomsklub og det bliver første gang, han skal prøve sig af som cheftræner.

- Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. HG har altid været min klub, fra jeg startede som fem-årig, indtil jeg som 18-årig skiftede til Næstved. Jeg har lidt sommerfugle i maven, men man ved jo aldrig, hvornår sådan en chance igen byder sig, siger Mikkel Bruun.

Den giftige angriber har ikke spillet for Vordingborg i foråret på grund af skader og kan derfor tiltræde i Herlufsholm med det samme - også som spiller, hvis han skulle bestemme sig for det.

Mikkel Bruun har tidligere spillet for både Herlufsholm, Næstved, Rishøj, Nykøbing FC og senest altså Vordingborg.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?