26. september 2020
Oskar Madsen (til højre) er allerede ved at være en etableret landsholdsspiller, og lørdag eftermiddag fik han så selskab på banen af lillebror Kalle, da Danmark vandt 3-0 over Georgien. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Oskar Madsen (til højre) er allerede ved at være en etableret landsholdsspiller, og lørdag eftermiddag fik han så selskab på banen af lillebror Kalle, da Danmark vandt 3-0 over Georgien. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødrene Madsen hjalp Danmark til sikker sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødrene Madsen hjalp Danmark til sikker sejr
Sport Sjællandske - 25. maj 2019 kl. 18:47
Af Claus Rasmussen

19-årige Oskar og 17-årige Kalle Madsen har spillet masser af volleyballkampe sammen, men lørdag eftermiddag var en af de mere specielle for brødrene fra VK Vestsjælland.

Her var de nemlig begge to med, da Danmark besejrede Georgien med 3-0 i den første kampe i European Silver League.

Kampen i Slagelse blev overværet af godt 600 tilskuere, og de fik ikke meget spænding ud af besøget.

Trods adskillige fejl i første sæt vandt Danmark alligevel 25-20, og hjemmeholdet sikrede sig også andet sæt med samme cifre.

I tredje sæt fik Kalle Madsen debut i en officiel landskamp, da han kom på banen ved stillingen 14-8, og det blev til en håndfuld dueller, inden han tog plads på bænken igen.

Derfra kunne han så se holdkammeraterne køre sejren hjem med 25-12.

- Det var fantastisk at komme på banen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var fantastisk at folk bliver så glade, når man laver noget godt, og det er fedt at have en indvirkning på så godt et hold. Jeg vil næsten sammenligne det med ludomani - for det er noget, man bare vil have af, siger Kalle Madsen med et stort smil.

På onsdag venter næste opgave i European Silver League på udebane mod Rumænien, og her er begge brødrene Madsen igen med i truppen.

Inden herrernes kamp mod Georgien spillede kvindelandsholdet træningskamp mod Letland og tabte 1-3.

Har debatten om sexisme taget overhånd?