24. februar 2020
Underholdningen var i top, da TT Ejendomsservice blev afviklet i Ruds Vedby Hallen. Her var landets bedste indefodboldhold kommet til byen for at dyste om en førstepræmie på 20.000 kroner. De mange dygtige fodboldspillere havde trukket rigtig mange tilskuere til. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Underholdningen var i top, da TT Ejendomsservice blev afviklet i Ruds Vedby Hallen. Her var landets bedste indefodboldhold kommet til byen for at dyste om en førstepræmie på 20.000 kroner. De mange dygtige fodboldspillere havde trukket rigtig mange tilskuere til. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Landets bedste indtog Ruds Vedby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Landets bedste indtog Ruds Vedby
Sport Sjællandske - 06. januar 2019 kl. 02:19
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var liv og glade dage, da Ruds Vedby Hallen lørdag dannede rammen om TT Ejendomsservice Master Cup, der samlede landets bedste indefodboldspillere. Alle de bedste hold var med, og prikken over det berømte i var en række lokale spillere, der også var med til at blande sig i kampen om sejren, vandrepokalen og førstepræmien på 20.000 kroner.

Den tidligere Næstved og nuværende FC Nordsjælland-spiller Mikkel Rygaard kunne for første gang i tre år opleves til et sjællandsk indefodboldstævne, men han og Projekt Milen, der blandt andet også havde HB Køges Martin Jensen og Fremad Amagers Mike Mortensen på holdet, måtte skuffende forlade turneringen inden finalerunden.

Her var der til gengæld mange andre profiler med. Blandt andet en række garvede indeofdboldspecialister ført an af Slagelse-spilleren Jakob Skovgaard.

Sammen med sit hold Tommerup Efterskole lignede Skovgaard stævnets vinder, inden den sidste spillerunde i finalepuljen. Her dummede Jakob Skovgaard og holdkammeraterne sig imidlertid, da de smed en føring væk og spillede uafgjort, og så var vejen banet for en jysk sejr til holdet Midtjysk Tag, der primært består af spillere fra Hedensteds danmarksseriehold. Holdets altoverskyggende profil Mirsad Suljic blev ikke alene finalerundens topscorer. Han blev også efterfølgende kåret til stævnets bedste spiller.

Mens de jyske vindere kunne lade sig hylde kunne en skuffet Jakob Skovgaard ærgre sig over endnu en andenplads, som Tommerup Efterskole har været storleverandør af i denne sæson.

- Jeg er helt vanvittigt skuffet over, at vi smed sejren væk i den sidste kamp. Vi var foran med 40 sekunder igen og var en mand i overtal. Så det er under al kritik, at vi ikke formåede at køre den hjem, men det kan vi kun takke os selv for, siger Jakob Skovgaard.

Slagelses Christoffer Thrane var også med i finalerunden, men hans hold, De Blå Drenge, måtte nøjes med en sekundær placering. Begge SBI-spillere er med, når Slagelse har årets første fodboldtræning mandag aften.