28. juli 2021
Sebastian Olsen (sort tøj) og Rasmus Søe Andersen (siddende på hug i rød trøje) er vigtige dele af Slagelse B&Is rygrad på divisionsholdet. De har nu også valgt at tage en tørn mere. Foto: John Ringstrøm
Sebastian Olsen (sort tøj) og Rasmus Søe Andersen (siddende på hug i rød trøje) er vigtige dele af Slagelse B&Is rygrad på divisionsholdet. De har nu også valgt at tage en tørn mere. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bærende kræfter bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bærende kræfter bliver
Sport Sjællandske - 19. juni 2021 kl. 07:17
Af John Ringstrøm

Det var et svært nåleøje at komme igennem, hvis man skulle forblive i landets tredjebedste fodboldrække, 2. division, i den forgangne sæson.

Det krævede en placering i top-6, og det klarede Slagelse B&I ikke, da vestsjællænderne endte på en niendeplads - ni point fra det »forjættede land«.

Derfor må de indstille sig på at spille den kommende sæson i den fjerdebedste række, som kommer til at hedde 3. division, men cheftræner Zouher Abdullatif får til gengæld god rutine på sit hold, da både viceanfører Rasmus Søe Andersen og målmand Sebastian Olsen fortsætter.

- Jeg er rigtig tilfreds med, at vi har forlænget med de to. De har format og ved, hvad det handler om. Men ellers har vi som alle andre klubber en masse samtaler og spørgsmål, som vi håber, vi kan få svar på på et tidspunkt, siger Slagelse-træneren og uddyber:

- Vi har en del samtaler med egne spillere plus et par spillere udefra, som vi godt kunne tænke os, siger Abdullatif.

Slagelse-truppen gik på sommerferie for en uges tid siden, men cheftræner Abdullatif kan ikke tillade sig at holde ferie endnu. De omtalte spørgsmål og uafklaretheder skal der helst findes en løsning på indenfor en overskuelig fremtid.

- Min første prioritet er, hvad har jeg. Vi skal helst ikke ud og hente en syv-otte nye spillere, men gerne en to-tre profiler, der kan være med til at forstærke truppen. Det har vi ikke lagt skjul på. Men vi er også et sted som klub, hvor der er andre, der er mere attraktive både sportsligt og især økonomisk, siger Zouher Abdullatif, der har fået en væsentlig rolle i den »personale-rokering« og organisatoriske struktur-ændring, der er foretaget i den vestsjællandske klub.

Cheftræneren er nu også meget med ind over det sportslige med hensyn til scouting og kontrakt, da Slagelse B&I har valgt at spare sportschef-rollen væk.

- Jeg hjælper med de sportslige ting, så godt jeg kan. Så jeg er ikke taget på ferie endnu. Jeg håber på lidt ferie, så jeg kan få ladet batterierne op og få energien tilbage, siger han med et smil.

Netop de lidt mindre, økonomiske resurser er blandt andet med til, at et klub-ikon som Frederik Christensen formentlig finder nye græsgange. Og måske endda længere sydpå hos »de grønne« fra Næstved.

- Ambitiøse spillere vil altid se sig omkring. Jeg er selvfølgelig vanvittig ked af at skulle miste en vigtig spiller, som Frederik er, men det er ikke noget, jeg vil ligge søvnløs over. Jeg arbejder med det, jeg har, konstaterer Abdullatif.

Lige nu har Slagelse-træneren stadig en række spillere, der alt andet lige vil danne et slagkraftigt hold til den nye, landsdækkende 3. division, men hans øjne vil være åbne.

- Vi vil være ambitiøse med at kigge os omkring, og så håber vi, at der falder noget ned i vores turban. Selv om vi gerne vil have noget på plads hurtigt, skal man ikke blive overrasket, hvis noget falder på plads lige inden sæsonstart, konstaterer Zouher Abdullatif, der kan se frem til en sæsonstart omkring 7.-8. august.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?