21. juni 2021
Julian Lopez er en høj centerspiller, der skal være med til at bringe VK Vestsjællands ligahold endnu længere frem i tabellen. Han har senest været anfører for Paracao i hjemlandet. Privatfoto
Julian Lopez er en høj centerspiller, der skal være med til at bringe VK Vestsjællands ligahold endnu længere frem i tabellen. Han har senest været anfører for Paracao i hjemlandet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Argentiner til Vestsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Argentiner til Vestsjælland
Sport Sjællandske - 04. maj 2021 kl. 06:27
Af John Ringstrøm

VK Vestsjællands volleymænd sluttede på en femteplads i volleyligaen efter en flot stime i placerings-slutspillet, og nu er vestsjællænderne begyndt at samle et stærkt hold til næste sæson.

Argentinske Julian Lopez er første professionelle spiller, der hentes ind udefra, og ham er der store forventninger til.

- Vi ser meget frem til at få Julian over Atlanten og her til klubben. Efter at have set en masse af Julians kampe, føler vi os overbeviste om, at vi har fundet den rigtige spiller til vores centerposition. Vi er fortrøstningsfulde ved, at Julian vil vise vejen til både træning og kamp, hvor jeg især vil fremhæve hans blokspil som værende på meget højt niveau. At Julian har været anfører på sit hold i Argentina har også vægtet højt for os, da han derfor er vant til at have en ledende rolle på et hold, siger cheftræner Rolf Meegdes.

Den 25-årige argentiner kommer fra klubben Paracao, hvor han var anfører. Den argentinske liga er fuldt professionel og Paracao opnåede også sølv i hjemlandets pokalturnering i den forgangne sæson.

Det er derfor en spiller, som er vant til at spille på meget højt niveau, der ankommer til Danmark og Korsør-klubben i slutningen af juli.

Julian Lopez er 2,02 meter høj og har aldrig tidligere spillet udenfor Argentinas grænser.

- Jeg har store forventninger og er meget glad for at få muligheden for at spille i et land som Danmark. Jeg glæder mig allerede til at møde mine nye hold- og klubkammerater, og ser frem til at være en stor del af klubben. Det bliver en fantastisk sæson, kommer det fra Lopez i en pressemeddelelse fra VK Vestsjælland.

Den vestsjællandske ligaklub, som kan tillade sig at satse endnu mere på mændene nu efter, at klubbens kvindeligahold er nedlagt, har store tårnhøje forventninger til den argentinske spiller, som forventes at skulle markeres sig som en af de absolut stærkeste centerspillere i Danmark.

- Udover at være spiller skal han også bidrage som træner i klubben samt være med til at træne klubbens ungdomsspillere på træningslejre i ferierne. Julian har i den senere tid intensiveret sin engelskundervisning, men der er af gode grunde stadig langt op til de tidligere professionelle spilleres (fra Canada og USA, red.) engelskundskaber, lyder det fra VKV, der med femtepladsen i den forgangne sæson tangerede klubbens bedste placering nogensinde.

Undervejs blev det også til bronzemedaljer i Final4 for første gang i klubbens historie.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?