2. august 2021
Viktor Anker kommer ikke på banen foreløbig. Målmanden, der her er i aktion under en Næstved-træning, er igang med et langt kemoforløb efter at have fået konstateret kræft. Foto: John Ringstrøm
Viktor Anker kommer ikke på banen foreløbig. Målmanden, der her er i aktion under en Næstved-træning, er igang med et langt kemoforløb efter at have fået konstateret kræft. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anker på ufrivillig pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anker på ufrivillig pause
Sport Sjællandske - 09. juli 2021 kl. 06:27
Af John Ringstrøm

Målmand Viktor Anker fra Næstved er ramt af en kræftsygdom og må derfor sætte fodbolden på pause på ubestemt tid.

Den 23-årige målmand, hvis kontrakt med Næstved Boldklub ophørte 30. juni, er igennem et kræftforløb, som lige nu og her har sat en naturlig og ufrivillig stopper for den store keepers videre karriere.

- Jeg har været igennem en vellykket operation og er startet på en ni ugers intens kemo-behandling på Rigshospitalet. Derefter skal jeg til flere undersøgelser og test, men jeg har det efter omstændighederne fint, siger Viktor Anker.

Den unge keeper fik meldingen om sin kræftsygdom i slutningen af sidste sæson.

- Det har selvfølgelig været en voldsom melding og det satte mig lidt i en choktilstand. Men jeg har valgt at se positivt på det, og mit mål er da også at komme tilbage til fodbolden igen. Lægerne har sagt, at jeg ligger i den gode gruppe og at jeg vil blive rask, lyder det opmuntret fra Anker, der trods kontraktudløb i Næstved Boldklub stadig har kontakt med klubben.

- Klubben har været rigtig god med støtte og har sagt, at jeg kan komme og træne med og hjælpe til, når jeg er klar. Jeg har også en god familie og kæreste, der støtter mig. Det er klart, at det forløb her har gjort, at alt er sat på pause. Jeg er godt træt og svingende i humør og energi, men ellers har jeg det fint, konstaterer Viktor Anker.

Den 1,94 meter høje målmand vogtede målet 17 gange for sydsjællænderne i den forgangne sæson. 12 gange blev der scoret mod ham og hele ni cleansheets blev det til.

I alt er det blevet til 32 kampe for »de grønne«, som han kom tilbage til sidste sommer fra Hvidovre og før det var han forbi FC Helsingør og Brøndby.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?