6. august 2020
Kristoffer Munksgaard blev matchvinder for Næstved i sidste minut. Foto: Simon Ydesen
Kristoffer Munksgaard blev matchvinder for Næstved i sidste minut. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anfører matchvinder for Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anfører matchvinder for Næstved
Opdateret 09. september 2019 kl. 09:31
Sport Sjællandske - 08. september 2019 kl. 15:40
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev lidt af en langgaber for de 1.180 tilskuere, der havde fundet vej til stadion i Næstved for at se hjemmeholdets 1. divisionskamp mod lokalrivalerne fra FC Roskilde.

Men de fleste af dem fik alligevel det store smil og jublen frem i 89. minut, da anfører Kristoffer Munksgaard blev spillet fri af Luis Fernando og gjorde det til 1-0.

En stor forløsning hos sydsjællænderne i en kamp, der ellers bød på meget få seværdige situationer undervejs.

Reelt var sydsjællænderne tættest på med de største chancer, hvor Munksgaard undervejs også havde den største chancen efter godt en halv time.

Roskilde stillede for første gang i startopstillingen med den tidligere Næstved-topscorer Finnur Justinussen, men han fik ikke meget ud af det mod sine tidligere holdkammerater. En anden tidligere Næstved'er, Souheib Dhaflaoui, rørte lidt mere på sig og havde en fin mulighed med fire minutter igen, men han afsluttede lige i favnen på Næstved-keeper Mikkel Bruhn.

Hos værterne var der debut til venstreback Daniel Thøgersen, mens tyske Ivan Franjic for første gang optrådte på foran eget publikum. Begge leverede fine præstationer men overordnet set var det ikke det mest ophidsende opgør, der er set i Næstved.

Det er »de grønne« dog nok ligeglade med, da de med de tre point nu har 10 efter otte kampe, mens Roskilde stadig er sidst med fire point.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?