18. september 2020
Ope Olaloko imponerede med to lange - meget lange - og hårde indkast i Slagelses første træningskamp, og den 20-årige amerikaner håber, de kan være med til at overbevise træner Ulrik Balling om sine evner. Foto: Claus Rasmussen
Ope Olaloko imponerede med to lange - meget lange - og hårde indkast i Slagelses første træningskamp, og den 20-årige amerikaner håber, de kan være med til at overbevise træner Ulrik Balling om sine evner. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amerikaner med brutale indkast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikaner med brutale indkast
Sport Sjællandske - 20. januar 2020 kl. 07:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge Guiness Rekordbog er Michael Lewis fra USA indehaver af verdens længste indkast.

I 2019 tyrede han bolden 59,817 meter, og måske ligger det bare til amerikanere at kaste langt med en fodbold.

Der gik i hvert fald et sus gennem publikum til lørdagens træningskamp mellem Slagelse og HIK, da vestsjællændernes prøvespiller Ope Olaloko sendte bolden afsted med hænderne kort inde i anden halvleg.

Den 20-årige amerikaner fyrede et projektil langt ind i gæsternes straffesparksfelt og efterlod både publikum, trænere, med- og modspillere med en fornemmelse af, at de havde oplevet noget specielt.

- Jeg havde set ham gøre det på en video, inden han kom til klubben. Og så bad jeg ham gøre det til træning, så jeg kunne se, om det var rigtigt. Så jeg vidste godt, hvad der var på vej..., siger Slagelses træner Ulrik Balling med et grin.

Senere i halvlegen beviste den 192 centimeter høje offensivspiller, at det ikke var nogen tilfældighed, og igen skabte hans brutale indkast en farlig situation foran HIK's mål.

- Det er en gave, jeg er blevet velsignet med, siger Ope Olaloko selv om sin særlige evne ved sidelinjen.

Om det bliver Slagelses 2. divisionshold, der får glæde af den hårdtkastende amerikaner i forårets kampe, er endnu ikke på plads.

- Jeg håber coach Balling kan se noget i mig, og forhåbentlig snart beslutter sig for at lave en aftale med mig for sæsonen og mere, siger Ope Olaloko, der har trænet med hos vestsjællænderne i et par uger og føler sig godt tilpas.

- Jeg nyder virkelig atmosfæren i klubben og har følt mig velkommen lige fra jeg trådte ind i omklædningsrummet. Drengene er super flinke, og jeg kommer godt ud af det med dem, siger Ope Olaloko.

I sidste sæson spillede han kortvarigt for Thisted og fik en enkelt kamp i 2. division, og før det spillede han college-fodbold hjemme i USA.

Lige nu er Olaloko tilknyttet Gerlev Idrætsefterskole uden for Slagelse, og derfor ville det passe ham perfekt at kunne trække i den røde SBI-trøje.

- Det er et dejilgt sted at spille fodbod. Jeg nyder det virkelig og håber, jeg kan hjælpe holdet i resten af sæsonen, siger Ope Olaloko.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?