31. marts 2020
Kalle Madsen (i blåt) og holdkammeraterne på VK Vestsjællands hold fik stryg i den første kvartfinale mod Gentofte. Foto: Anders Ole Olsen
Kalle Madsen (i blåt) og holdkammeraterne på VK Vestsjællands hold fik stryg i den første kvartfinale mod Gentofte. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alt for stor en mundfuld for VKV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt for stor en mundfuld for VKV
Sport Sjællandske - 27. februar 2020 kl. 21:53
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var givet på forhånd. VK Vestsjællands volleyligamænd var - og er - uden chance for avancement til DM-semifinalerne, da modstanderen i kvartfinalerne er Danmarks ubestridt bedste hold, Gentofte.

Nordsjællænderne havde vundet alle 18 kampe i grundspillet og de efterlod da heller ikke nogen som helst tvivl om udfaldet på hjemmebane mod vestsjællænderne i den første kvartfinale.

3-0 blev det og der skal ske mere end mirakler, hvis Korsør-holdet bare skal gøre sig forhåbninger om at vinde et sæt i returkampen søndag i Korsør-hallen.

- Gentofte er Danmarks bedste hold. De har kvalitetsspillere på alle pladser og er meget mere stabile. Vi vidste godt, hvor svært det ville blive, erkender VK Vestsjællands italienske cheftræner Silvio Villa.

Han så sit hold starte langsomt i første sæt, men fik spillet sig lidt ind i det. Gentofte vandt dog 25-14 uden de store problemer.

I andet sæt fik gæsterne hele 18 point.

- Her så jeg noget ganske godt spil fra mit hold. Noget af det, vi har trænet på, fungerede. I enkelte små momenter tabte vi fokus, men det var nok. Det skal man ikke gøre mod Gentofte, siger Silvio VIlla.

Træneren var til gengæld ikke tilfreds med, hvad han så i tredje sæt, hvor hans mandskab kun fik ni point.

- Vi kom ud til sætte »brainless«. Altså uden at tænke. Det gav nogle frustrationer og vi var ikke koncentrerede. Det er jeg lidt skuffet over, men generelt kan jeg ikke være skuffet over at tabe til Gentofte. Jeg håber bare, vi kan gøre det lidt bedre søndag på hjemmebane, konstaterer italieneren.

VK Vestsjællands kvinder var også i kvartfinaleaktion torsdag aften, men tabte ligeledes 0-3 ude mod Brøndby.